Sport

Vízilabda: újabb matiné szombat délelőtt - a sátor alatt

Vízilabda: újabb matiné szombat délelőtt - a sátor alatt

2013. október 17., csütörtök
Vízilabda: újabb matiné szombat délelőtt - a sátor alatt
szivosmarton_szeged_crvenazvezda_gs

Immár fedett uszodában vívja soron következő hazai mérkőzését az A-Híd Szeged VE az újabb szombati pólómatinén, ahol az újonc KSI gárdája lesz az ellenfél.

Fiatal, lelkes egységgel kell felvennie szombat délelőtt, 11.30-tól a versenyt

Vincze Balázs

egységének az immár fedett újszegedi sportuszodában. Az ellenfél a hazai utánpótlásképzés területén kiemelkedő szerepet játszó KSI pólósai lesznek, akik tavasszal az OB I/B megnyerésével ünnepelték 50 éves fennállásukat, feljutva az élvonalba. Eddigi öt mérkőzésük próbának nem is rossz, hiszen gólzáporos meccsen verték a BVSC-t (16-14), majd a bajnok Eger elleni megsemmisítő vereséget (5-20) követően nagy csatában gyűrték le az idén erősödött FTC-t (11-10). Utóbb mind a Vasas (7-11), mind a Honvéd (7-12) simán verte őket, így jelenleg a tabella 10. helyén áll a Központi Sportiskola. A népes állományt felvonultató gárda OB I-es keretében két, tavaly még Szegeden pólózó fiatal is található

Hulmann Kristóf

és

Márkus Martin

személyében - a Tisza-parti csapatot nyártól erősítő ifjú

Jansik Szilárd

viszont épp a KSI-től érkezett. Sőt! KSI-nevelés a friss világbajnok

Szivós Márton

is, akinek édesapja,

ifjabb Szivós István

, Montreal olimpiai bajnoka a KSI vízilabda-szakosztályának vezetője. A szegedi egységnél egyedül a horvát világbajnok

Aljosa Kunac

küzd hátfájdalmakkal, mindenki más bevethető, a győzelem pedig a kötelező kategóriába tartozik. A szombaton 11.30-kor kezdődő, sátras mérkőzésre a korábbi hagyományokhoz híven ingyenes a belépés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.