Sport

Labdarúgás: megfázott a Rock Klub az FK II. elleni hidegben + FOTÓK, VIDEÓ

Labdarúgás: megfázott a Rock Klub az FK II. elleni hidegben + FOTÓK, VIDEÓ

2013. október 3., csütörtök
Labdarúgás: megfázott a Rock Klub az FK II. elleni hidegben + FOTÓK, VIDEÓ
rock_klub_fk_II_17_gs

A 10. perctől előnyben játszó FK II. nem hagyott esélyt a mai napon kissé ziláltan futballozó Rock Klubnak, Hüvös Gábor legénysége végül hatgólos győzelmet aratott a Csongrád megyei III. osztály Szegedi csoportjának 7. fordulójában.

Első pontszerzésére készült ezúttal is a Rock Klub FC, az idegenben is otthon játszó FK 1899 Szeged II. azonban nem bizonyult megfelelő partnernek ehhez. A bombaformában játszó

Fejes Andor

révén már igen hamar kétgólos előnyhöz jutottak a kék-feketék, majd az első játékrészből hátralévő időben további két találattal terhelték meg

Friebert Gábor

kapuját. A második félidőben mindkét mester lehetőséget adott cserejátékosainak, a játék irama azonban fokozatosan csökkent, habár a visszavonulása után magát meggondoló Nagy Vince duplája révén így láthatott gólokat a hideg ellenére is szép számban megjelent publikum. Mai győzelmével az FK-fakó már 12 pontos hét fordulót követően, a rockerek pedig továbbra is várni kényszerülnek első pontjuk megszerzésére.

Felső Tisza parti stadion, 30 néző
2013.10.03., 19:00
Rock Klub FC
FK 1899 Szeged II.
Vége a mérkőzésnek.
játékvezető: Szilágyi József • asszisztens: Túri Tamás, Cser Tibor
0
-
6

A megyei III. osztály Szegedi csoport 7. fordulójában:

Rock Klub FC - FK 1899 Szeged II. 0-6 (0-4).

Szeged, Felső Tisza parti stadion, műfű, 30 néző. Vezette: Szilágyi József (Túri Tamás, Cser Tibor).

Rock Klub FC:

Friebert - Roszik, Kincses B., Szabó (Zsoldi a szünetben), Kincses A.(Szkenderovics 74'), Kovács, Nagy, Süveges (Kaprinai 65'), Oroszi (Vőneki 74'), Kalmár (Hódi a szünetben), Balog (Cserbik 54').

Játékos-edző:

Nagy György.

FK 1899 Szeged II.:

Vér - Fejes (Bakó 60'), Ádelhardt (Döme a szünetben), Havas, Simon, Gonda, Mahler (Nagy a szünetben), Szélpál (Markó a szünetben), Klippel (Karai 66'), Zombori (Fodor 46'), Holecska (Gaál 60').

Vezetőedző:

Hüvös Gábor.

Gólszerzők:

Fejes (10', 26'), Simon (38'), Klippel (43'), Nagy (71' - tizenegyesből, 82'). Nagy György:

"Megint az látszódott, hogy az ellenfél sokkal rutinosabb volt, mint mi, hetven százalékban a mi térfelünkön zajlott a mérkőzés. Sokat kell még edzenünk, és főleg fejben kell feljavulnunk. A legnagyobb problémánk talán, hogy nagyon sok labdát veszítünk, és nem tudjuk kihozni a térfelünkről. Meg kell tanulnunk, hogyan építsük fel a támadásainkat, a védekezéssel, attól függetlenül, hogy ma hatot kaptunk, nincsenek igazán nagy gondok. Sajnos, kevés edzőmeccset játszottunk a felkészülési időszakban, ezért a bajnoki mérkőzéseken kell próbálgatnunk a taktikáinkat. Azt gondolom, ez a csapat a következő szezonra érheti el a megfelelő szintet, addig is azonban mindenképpen szeretnénk megszerezni első pontjainkat. Jelenleg ez a cél."

Hüvös Gábor:

"Nagy öröm volt látni a mai ellenfelünket, kívánom nekik, hogy a kezdeti sikertelenség ne vegye kedvüket. Szimpatikus csapatot ismertünk meg a Rock Klub FC-ben, kicsit emlékeztetett engem a korai FK-ra. Magunkról szólva azt szeretném elmondani, úgy tűnik, ez a visszatérések éve, a ma pályára lépő Nagy Vince ráadásul gólokkal és lelkes játékkal lépett újra pályára. A mérkőzésről úgy gondolom, kulturált, villanfényes esti összecsapást láthatott a közönség, amelyen a jobbik csapat győzött, mindemellett a magam és a csapatom nevében is minden jót kívánok az ellenfelünknek."

Tekintse meg a SZEGEDma TV összefoglalóját!

http://youtu.be/9Y0bTA4GPas

Online közvetítésünk:

VÉGE
90'
Szilágyi spori a nagy hidegre való tekintettel is talán, de hosszabbítás nélkül lefújja a találkozót. A végig szervezettebb FK II. megérdemelten nyerte a találkozót, a rockereknek pedig továbbra is várniuk kell első bajnoki pontjukra.
82'
GÓÓÓL! Egy szögletet követően nem tudtak felszabadítani a rockerek, a tizenhatoson belül pattogó labda Nagy Vincéhez jutott el, aki félfordulatból 16-ról kilőtte Friebert kapuját. 0-6!
78'
Vagy elfáradtak a csapatok, vagy elfogadták az eredményt, de a mérkőzés elánja nem hasonlítható az első félideihez jelenleg.
74'
Utolsó cseréit is csatába dobja Nagy György, Kincses Andrást és Oroszi Mártont Szkenderovics és Vőneki váltotta.
71'
GÓÓÓL! Nagy Vince helyezett a kapuba az ellenkező irányba vetődő Friebert mellett. 0-5!
70'
Tizenegyes! Markó Tibort vágták fel a hazai védők a büntetőterületen belül egy kisszögletet követően.
67'
Holecska távozása óta Nagy Vince a cséká a kék-feketéknél, be is mutatkozott a tar játékos a közönségnek, egy remek átlövéssel a keresztlécet találta telibe.
66'
Változtat az FK is, Karai jön fel Klippel helyett.
65'
Megint egy csere a rockereknél, Süveges helyett Kaprinai a pályán.
62'
Csendben csordogál a mérkőzés, erőt gyűjtenek a csapatok a hajrára.
60'
Holecska is távozik, Gaál Máté váltja.
54'
Újabb változás a hazaiaknál, Balogot Cserbik váltja.
46'
Hármat cserélt Hüvös Gábor, Markó, Nagy és Döme be, Ádelhardt, Szélpál és Mahler le.
46'
Kettőt cserélt a szünetben a Rock Klub, Zsoldi Ádám és Hódi Péter váltotta Szabó Balázst és Kalmár Andrást.
46'
Folytatódik a mérkőzés.
SZÜNET
45'
Szilágyi József hosszabbítás nélkül fújja le a félidőt, megérdemelten vezet még nagy arányban is a pontosabban futballozó FK-fakó. Fejes Andor, a kék-feketék bekkje nagy formában van, két gólja mellett egy asszisztot is feljegyezhetünk már a neve mellé.
43'
GÓÓÓL! Fejes ment megint fel a jobb szélen, becselezte magát az alapvonalnál a büntetőterületen belülre, majd az érkező Klippel Ádám elé tálalt, aki futtából a kapuba vágta a labdát. 0-4!
42'
Nagy György szélvészként rohant végig a félpályáról elindulva a teljes FK-védelmen, majd a középen érkező Balog elé passzolt, akit védője egyértelműen faultolt. A Rock Klub szurkolói torkuk szakadtából üvöltötték, hogy "tizenegyes!", de Szilágyi bíró kifelé adott szabadrúgást les címén.
38'
GÓÓÓL! Simon Miklós kapott nagyon jó ütemű kiugratást a bal oldalon mélységből, az FK-játékos végül higgadtan helyezett a hosszú sarokba 14 méterről, a kiérkező Friebert mellett. 0-3!
37'
A télies idő jót tesz a meccsnek, hiszen nagyobb iramra sarkallja a csapatokat. Helyzetek is akadnak, jó a meccs!
35'
Gonda Miklós eresztett meg egy löketet 25 méterről, Friebert kapus csak nehezen tudta fogni az előtte lepattanó játékszert.
28'
Lassan elérünk a mérkőzés harmadához. Eddig az FK II. dominál, a rockerek nem nagyon tudják kihozni a labdát a saját térfelükről.
26'
GÓÓÓL! Megint Fejes Andor! Az FK II. jobbhátvédje ismét előrehúzódott, majd egy baloldali beívelést közvetlen közelről pofozott a kapuba a hosszú oldalon! 0-2!
25'
A 6-7. sarokrúgás után már eljutottak lövésig a diszkoszvetősök, a hosszú oldalon álló Szélpált találta meg a tizenhatosra tartó beívelés, a vendégek játékosa egy átvétel után, droppból bombázott kevéssel a rövid sarok mellé.
19'
Közel 20 perc játék alatt már a negyedik szögletét rúghatta a kék-fekete együttes, veszélyt azonban ez sem hordozott magában, könnyedén szabadítottak fel a beívelés után a hazaiak.
15'
Kevés hiányzott, hogy egyenlítsen a Rock Klub! Balog Jószef adott középre élesen a bal oldalról, az érkező Süveges Balázs pedig 5 méterről, védője szorításában lőtt kapásból, nagyjából 3 méterrel kapu fölé.
11'
"András! Ha nem futsz, lecseréllek!" - motiválta játékosát, Kalmár Andrást Nagy játékos-edző.
10'
GÓÓÓL! Vezet az FK! Fejes Andor pofozott a kapuba 10 méterről egy kapusról kipattanó lövést! 0-1!
8'
Váratlan taktikai húzás látható a pályán Nagy Györgytől, egyik leggyorsabb játékosát, Kovács Somát a védelem előtt söprögető, visszavont középpályásként játszatja.
4'
A rockereké az első helyzet, Oroszi lőtt 20 méterről, Vér nagyot nyújtózva tolta oldalra a labdát a bal alsó sarok elől.
1'
Elkezdődött a mérkőzés, a műfüvön játszó vendég(!) FK kezdte a találkozót.
18.55: Üdvözöljük kedves olvasóinkat, hamarosan a húrok közé csapunk, durva módon, diszkosszal. A csapatok már bemelegítettek, mindenki Szilágyi sporit és a sípjelét várja. Citromsárga felső, fekete nadrág összeállításban játszanak majd a hazaiak, szokásos, kék-fekete mezében az FK II. 19 órakor Szilágyi József sporttárs sípjelére indul a mérkőzés és az élő közvetítés.

A találkozó elé:

A 7. forduló előtt a 9 pontos FK 1899 Szeged a hatodik helyen áll, ám győzelme esetén esélye nyílik rá, hogy elinduljon felfelé a középmezőnyből. A Rock Klub FC egyelőre pont nélkül a tizenkettedik a megyei III. osztály Szegedi csoport tabelláján, ám együttesük egyre közelebb kerül ahhoz, hogy megszerezze első pontját, akár diadalát is. Miért ne éppen a diszkoszvetősök ellen? Jó kis meccs lesz, aki teheti, kövesse velünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.