Sport

Labdarúgás: bedarálta a KEAC-ot az Algyő II. + FOTÓK

Labdarúgás: bedarálta a KEAC-ot az Algyő II. + FOTÓK

2013. október 6., vasárnap
Labdarúgás: bedarálta a KEAC-ot az Algyő II. + FOTÓK
keac_algyo_mj 28

Andracsek, Salamon és Garamvölgyi is duplázott a jól küzdő abszolút újonc ellen. A bajnokesélyes könnyedén nyert, a Kecskés szimpatikusan harcolt, míg bírta erővel.

Szeged, Felső Tisza parti stadion, műfű, 100 néző
2013. 10. 06., 10.00
KEAC
Algyő II.
Vége a meccsnek.
játékvezető: Dobó Zoltán • asszisztens: Puskás Róbert, Vincze Balázs
1
-
7

Labdarúgó megyei III. osztály Szegedi csoport 7. forduló:

KEAC - Algyő II. 1-7 (1-3).

Szeged, Felső Tisza parti stadion, műfű, 100 néző, vezeti: Dobó Zoltán (Puskás Róbert, Vincze Balázs).

KEAC:

Szabó Zs. - Bozsó, Palotás, Bajusz, Szekeres (Buza 75'), Mezei, Ferenczi, Csonka, Eperjes, Nagy, Lajkó (Gombos 46'). Edző: Papp Róbert.

Algyő II.:

Révész M. - Bakos (Major 46'), Révész R., Garamvölgyi, Kiséri, Salamon N., Fejes, Koza, Boldizsár, Kuti, Andracsek. Edző: Podonyi Norbert.

Gólszerzők:

Palotás E. (tizenegyesből - 27'), illetve Salamon N. (13', 41'), Révész R. (25'), Garamvölgyi B. (74', 77'), Andracsek R. (81', 90')

Online közvetítésünk:

VÉGE!
91'
Véget ért a derbi. Az Algyő II. bajnokesélyeshez méltóan érvényesítette a papírformát, s különösebb megerőltetés nélkül húzta be a három pontot. A KEAC dicséretesen helytállt, ám miután elfáradt, taktikailag is szétesett, ezért nem tudott szorosabb meccset játszani a favorittal.
90'
GÓÓÓL 1-7! Megszületett a hetedik is, Salamon beadását Andracsek két lépésről vágta a hálóba.
89'
Koza 24 méteres szabadrúgása nem sokkal szállt fölé. Közben a kecskésiek is feladták a sündisznóállást, ki-ki merészkednek.
86'
Salamon Norbert lövése szállt fölé, hatalmas nyomás alatt a kecskési kapu. Sorra érkeznek a szögletek, kicsit összezuhantak most a pirosak, a meccs végét várják.
83'
Bajusz Róbert talált közelről az Algyő hálójába, de nincs meg a szépítés, mert lest jelzett az asszisztens. Mit mondjunk, a kecskési szurkolók nem igazán értenek egyet a döntéssel.
81'
GÓÓÓL 1-6! Újabb gól a kecskési kapuban. A pirosak a tizenhatos vonalán veszítettek labdát, Andracsek Roland pedig a tehetetlen portás mellett a kapu bal oldalába gurított.
77'
GÓÓÓL 1-5! Ha egy üzlet beindul... Garamvölgyi Bence ismét betalált. Egy jobb oldali akcióval bontották meg a kecskési védelmet az algyőiek, több rövid passz után jutott el a labda az ötösön álló Garamvölgyihez, aki kilőtte a bal alsót.
75'
Szekeres Attila helyett Buza Roland érkezett a KEAC-ba.
74'
GÓÓÓL 1-4! Szabálytalanságok és viták tarkították a meccset, majd Garamvölgyi Bence ráunt erre, s 22 méterről remek átlövéssel vette be Szabó Zsolt kapujának jobb alsór sarkát.
69'
Major lövését hatalmas bravúrral hárította Szabó Zsolt, a kipattanót Major már mellé vágta. Ezt követően a túloldalon Palotás szép 28 méteres szabadrúgását hatástalanította Révész portás.
65'
Sorra dolgozza, majd rontja el a ziccereket az Algyő II. Az ötösön belül is még passzolgatnak, cselezgetne, ahelyett, hogy a hálóba lőnék a lasztit. A kecskésiek teljesen visszaálltak, csak kontrákra építenek.
61'
Százszázalékos ziccerben ugrott ki Palotás, ám nem kellett izgulnia Révész Máténak, mert lesen állították meg a kecskési akciót.
60'
Újra az Algyő kezdeményez. Andracsek Roland 14 méterre a KEAC kapujától nagy helyzetbe került, ívelése a háló tetején landolt, közel álltunk a negyedik találathoz.
56'
Hektikussá vált a meccs, mindkét csapatban benne van a gól, s egyik együttes játéka sem fegyelmezett, ami védekezési hibákban és elszórakozott helyzetekben is megmutatkozik.
52'
26 méterről végezhetett el szabadrúgást a KEAC. Cseles variációt láthattunk, a védők mögé ívelt labdát Bozsó Bence fejelte meg, viszont pontatlanul, így nem volt veszély ebben.
50'
Eperjesi Péter két szép lövését jegyezhettük fel a félidő elején, a másodikat gyönyörűen védte Révész Máté algyői kapus. Az iram közben a közepesnél kissé erősebb, s nagyszerű a hangulat. Mintegy száz néző a pálya mellett, köztük húsz-huszonöt kecskési, illetve ugyanennyi algyői drukker. A vendégeket kerékpárral kísérték el szurkolóik.
47'
Lajkó János helyére Gombos Tamás érkezett a szünetben a hazaiaknál, Bakos Lóránt helyett pedig Major Ernő a vendégeknél.
46'
Az Algyő II. kezdte a második felvonást.
SZÜNET!
45+1'
Roppant sportszerű első félidő ért véget, az állás teljesen reális. Meg kell jegyeznünk, a játékvezetésre eddig semmiféle panasz nem lehet.
45+1'
Andracsek Roland laposan ellőtt szabadrúgása nem sokkal ment mellé.
44'
Megnyomta a felvonás végét az Algyő, nem nagyon szabadul fel most a kecskési kapu, a hazaiak arra rúgják általában, amerre állnak, csak hogy megszűnjön a veszély. Kiséri Sándor szabadrúgása 25 méterről szállt fölé.
41'
GÓÓÓL 1-3! Andracsek lövése mellé szállt volna, ám a hosszú oldalon éppen jó lett Salamonnak, aki bebelsőzte a lasztit a hálóba, újra kettő a favorit előnye.
39'
Koza Zsolt iramodott meg egyedül középen, talán lesről, óriási ziccerben a kapufa mellé gurított. Az Algyő egyébként visszavette az irányítást, ám továbbra sem tűnik igazán élesnek.
36'
Szekeres Attila ívelte fel a labdát szabadrúgásból, Palotás Endre gólhelyzetbe vette át 7 méterre a vendégek ketrecétől, ám addig várt, míg ki tudták kanalazni előle.
35'
Meglepő módon a kecskésiek egyre többet merészkednek az algyői térfélre. Ahogy kinyíltak a hazaiak, érkeztek is válaszul a veszélyes algyői kontrák. Lüktető a játék, vérszemet kapott a KEAC, kérdés, nem túlságosan merészek-e a pirosak.
31'
Koza Zsolt 26 méteres ágyúzása halt el a KEAC-sorfalban, a nagy lövéseiről híres játékos remekül tűzte rá, de nem ijedt meg a pirosak fala. Nem sokkal később Koza a mezőnyből is rászúrhatta volna, ám önzetlenül továbbított, majd odalett a lehetőség.
27'
GÓÓÓL 1-2! A büntetőt Palotás Endre nagy erővel bombázta a kapu közepébe, Révész balra vetődött, nem háríthatott.
26'
Révész portás megúszta a pirosat, csak sárgát kapott a sporitól.
26'
Tizenegyeshez jutott a KEAC, teljesen váratlanul. Az egyik támadó betört a büntetőterületen belülre, mégpedig Nagy Attila volt az, Révész Máté kapus pedig elhúzta a lábát.
25'
GÓÓÓL 0-2! Fejes József remek beadását Révész Richárd bólintotta magabiztosan a hálóba.
22'
Ismét Andracsek került helyzetbe szemet gyönyörködtető módon, majd Kuti Ákos félfordulattal ollózott, egyik lehetőség sem eredményezett újabb gólt. Az algyőiek egyelőre meghalnak a szépségben, ahelyett, hogy racionálisabb focival törnének újabb biztos találatokra. Ugyanakkor az igazsághoz tartozik, hogy a Kecskés csak másodpercekre tudja birtokolni a bogyót, képtelen kibontakozni, nyomasztó a kékek fölénye.
18'
Andracsek lépett ki a leshatárról, látványosan a hosszúba akarta tekerni a labdát, Szabó Zsolt portás fantasztikus vetődéssel mentett kornerre. Talán ha a biztosabbat választja a kiváló csatár, s a rövidet veszi célba, csapata és ő is jobban járt volna.
17'
Támadásban maradtak a vendégek, a kecskésiek nem engednek a precíz védekezésből.
13'
GÓÓÓL 0-1! Eddig bírta a KEAC! Andracsek Roland jobb oldali beadását Salamon Norbert az ötösről vágta a léc alá. A 27 éves focistának ez a negyedik találata a szezonban. Az algyői drukkerek megjegyzik, az asszisztos Andracsek gömbérzéke nemcsak a futballpályán érvényesül, hisz a helyi tekecsapatnak is oszlopos tagja a kiváló sportember. A gólszerző Salamon Norbert pedig testvérével, Rolanddal együtt korábban válogatott birkózó volt...
12'
A Kecskés térfelén folyik a játék. A hazai védelem és az algyői támadók csatáját élvezhetjük. Szép akciókat vezetnek a kékek, az utolsó passzokba azonban eddig rendre hiba csúszott, mégpedig már a büntetőterületen belül.
8'
Salamon Norbert nagyszerűen húzott előre a jobb szárnyon, beadása éppen csak elszállt a gólra éhesen érkező Kuti Ákos és Boldizsár Dániel feje fölött. A védők erről lemaradtak, ha picit alacsonyabb a centerezés, biztos az algyői gól. Fokozódó nyomás alatt a KEAC kapuja.
7'
Palotás Endre védőmunkáját dicséri két veszélyes algyői akció hatástalanítása.
4'
Algyői mezőnyfölény az első percekben helyzetek nélkül. Andracsek Roland igazolja jó hírét, rendkívül sokat vállal, látszik rajta, hogy még mindig jó formában van. Tavaly egyébként 24 góllal zárt a Termál csoportban, most a Szegediben öt meccsen már 9 alkalommal talált be.
1'
Bő negyedórás csúszással indult a derbi, a kecskésiek hozták játékba a labdát, a töltés felé támadhatnak. A hazaiak tiszta piros szerelésben pompáznak, a vendégek középkék felsőhöz fekete nadrágot, kék sportszárat választottak, míg a játékvezetői hármas ma teljesen fekete.
9.45: Köszöntjük Önöket! Kis csúszással fogunk kezdeni, tart még a SZEOL és a DAFC U14-es korosztályának mérkőzése. A megye III-as derbit a kecskésiek első sikerüktől feldobva várják. Kecskésnek most először van labdarúgócsapata, mely tehát történetének első diadalát aratta. Ma az a céljuk, hogy minél kisebb vereséggel ússzák meg. A hazaiak együttesének 80 százalékát kecskési fiatalok alkotják, nem véletlen, hogy a városrészben élők nagyon drukkolnak a szimpatikus társaságnak, s jelentős szurkolótábor segíti őket minden találkozójukon. Közvetítésünk 10 órától indul Dobó Zoltán játékvezető jelzésére.

A találkozó elé:

Az Algyő II. együttese az előző idényben hatalmas küzdelem után szerezte meg az aranyérmet a megye III. Termál csoportjában, ám az osztályváltást égül nem vállalta, maradt a harmadik ligában. Andracsekékat ezúttal a Szegedi csoportba sorolták be, ahol szintén bajnokesélyesek. Hat forduló után ezt igazolva a második helyen tanyáznak, csak rosszabb gólkülönbséggel szorulnak a listavezető St. Mihály FC mögé. A Kecskési EAC ellen is ők a toronymagas esélyesek. A KEAC együttese nyáron alakult, s öt vereséggel rajtolt, ám egyre jobban belelendül a szimpatikus, fiatal legénység, egy hete 6-1-re verte idegenben az IKV Alsóvárost. Élő közvetítésünkből kiderül, sikerül-e most megszorítaniuk a favoritot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.