Sport

A jótékonyság jegyében csap össze a Bordány és az Üllés

A jótékonyság jegyében csap össze a Bordány és az Üllés

2013. október 25., péntek
A jótékonyság jegyében csap össze a Bordány és az Üllés

Az Üllési ISE csapatát fogadja a Bordány SK a Csongrád megyei II. osztály 11. fordulójában vasárnap. A két szomszédvár csatája a futballon túl nemes küldetéssel is bír, a szervezők a vendégek autóbalesete után további kezelésekre szoruló játékosának, Babarczi Tamásnak ajánlják a mérkőzés jegyekből befolyó bevételét.

Mint azt

korábban írtuk

, szeptember elsején hat fiatal, köztük három üllési focista is megsérült egy autóbalesetben Bordány és Üllés között. Egyikük,

Babarczi Tamás

további gyógykezelésekre szorul, az ezekhez szükséges kiadások fedezésére ajánlották fel a szervezők a két település csapatainak összecsapásából származó jegybevételt. A Bordányi Sportkör vezetősége minden szurkolót arra kér, látogasson ki a találkozóra. A 400 forintért vásárolható tikettek mellé egy csomag szotyolát vagy tökmagot adnak ajándékba, a 13 óra 30 perckor kezdődő mérkőzés megtekintése 14 éven aluliak számára ingyenes. A játékos felépülésének támogatására átutalással is adott a lehetőség, a Partiscum Takarékszövetkezetnél vezetett 57600022-15218375-es bankszámlaszámon. A közlemény rovatba kérik feltüntetni: „Babarczi Tamás felépüléséért”.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.