Sport

Kézilabda: kupasikerek után idegenben folytatják a szegedi női kézisek

Kézilabda: kupasikerek után idegenben folytatják a szegedi női kézisek

2013. október 4., péntek
Kézilabda: kupasikerek után idegenben folytatják a szegedi női kézisek
szkkse-szent_istvan_mj-046

Mindkét szegedi NB I/B-s női kézilabdacsapat továbblépett kupaellenfelén a héten, szomabton és vasárnap pedig idegenben folytathatják jó szereplésüket.

A Szeged-Kiskundorozsma KSE hétfőn Lajosmizsén kupázott, s ha a kiütéses győzelemtől messze maradt is, 29-25-ös magabiztos diadallal lépett túl a Bács-Kiskun megyei ellenfélen a sorozat 3. körébe.

Marosán György

ezidáig veretlen együttese szombaton 18 órától a szebb napokat látott Kiskunhalas otthonába látogat az újabb két pontért, s várhatóan továbbra is száz százalékos marad mérlege. Várhatóan közvetlen, még szintén veretlen riválisai, a Vasas és az Inárcs-Örkény is behúzzák soron következő meccseiket, így a tabella élmezőnyében kevés változás várható. A

Buchholcz Huba Dóra

dirigálta, jelenleg a 6. helyen álló KSZSE-Algyő szerdán Szeghalmon vívta kupameccsét, s nagyon sima 40-29-es győzelmet aratott a sárrétiek felett. A bajnokságban vasárnap 17 órától az újonc Gyula otthonában gyarapíthatja jó eséllyel pontjai számát: a vendéglátók eddig négyből négyszer kaptak ki, vélhetően nem a szegedi-algyői csapat ellen törik meg rossz sorozatukat. A mieink egy győzelemmel már a közvetlen élbolyhoz zárkóznának fel, ami az eddigi jó rajt folytatásaként mindenképp biztató az idei szereplésre nézve.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.