Sport

Futsal: nagy falatnak bizonyult a Békéscsaba, Salgótarjánban javíthat az SZTE EHÖK

Futsal: nagy falatnak bizonyult a Békéscsaba, Salgótarjánban javíthat az SZTE EHÖK

2013. október 13., vasárnap
Futsal: nagy falatnak bizonyult a Békéscsaba, Salgótarjánban javíthat az SZTE EHÖK

Vereséggel folytatta szereplését az SZTE EHÖK SE férfi futsalcsapata, Ferenczi Andrásék a békéscsabai Pioneers Viharsarki FC-vel szemben maradtak alul az NB II Keleti csoport 4. fordulójában.

Cserenkó Szabolcs

tanítványai a forduló előtt a tabella harmadik pozícióját elfoglaló Békéscsabát fogadták a Deszki Sportcsarnokban, és bár a vendégek szereztek először vezetést a találkozón

Murvai Dávid

révén, ezt az Universitas még ki tudta egyenlíteni alig egy perccel később. A második játékrészben azonban a támadásban feljavuló Viharsarki FC sorra értékesítette helyzeteit, míg Bacher Dávidéknak jószerével semmi nem jött össze a húsz perc folyamán, így a vége kiütéses, ötgólos vendégsiker lett. Vereségével az SZTE EHÖK SE a hatodik helyen áll, legközelebb pedig hétfőn lép pályára a hetedik helyezett Salgótarján otthonában.

SZTE EHÖK SE – Pioneers Viharsarki FC 1–6 (1–1)

Deszk, Deszki Sportcsarnok, 50 néző. Vezette: Stumpf, Wittner, Horváth.

SZTE EHÖK SE:

Gombos – Ferenczi, Kozma, Bacher, Hegedűs.

Csere:

Ertsey, Szokolai, Veress, Szűcs, Huszár, Nagy (kapus), Berta, Cserenkó.

Játékos-edző:

Cserenkó Szabolcs.

Pioneers:

Patka – Boros, Veres, Lukucz, Tóth. Csere: Könyves, Knyihár, Farkas, Murvai, Bessenyei, Szabó.

Edző:

Kiss László.

Gólszerzők:

Ferenczi (9'), ill. Murvai (8'), Tóth (25', 27', 36'), Veres (31'), Boros (38'). Cserenkó Szabolcs:

"A rivális békéscsabai csapat megérdemelten vitte haza a három pontot, az első félidőben jól tartottuk magunkat, több lehetőségünk is akadt, sajnos azonban egy gólig jutottunk. A fordulást követően rosszkor kaptuk a második gólt, erőlködtünk, de a mai estén a centerjátékunk katasztrofális volt, ehhez egy gyengébb védekezés párosult. Ezeken sürgősen javítanunk kell, ha a jó csapatok ellen akarunk valami eredményt elérni."

Kiss László:

"Az első félidőben kicsit kapkodtunk, bár már ekkor is voltak helyzeteink, és ennek volt köszönhető a döntetlen. A második játékrészben megnyugodott a csapat , s a ziccerek egy részét kihasználva magabiztos győzelmet arattunk a szimpatikus hazaiak ellen. Köszönöm a születésnapi győzelmet a srácoknak!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.