Sport

Futsal: kupacsata az Aramisszal novemberben

Futsal: kupacsata az Aramisszal novemberben

2013. október 14., hétfő
Futsal: kupacsata az Aramisszal novemberben
tothattila_utc_aramis03_gs

Hétfőn délelőtt sorsoltak a Magyar Labdarúgó-szövetségben: az UTC az Aramist kapta a magyar kupa harmadik körében.

A foghíjas kerettel gólzáporos, szoros meccsen legyűrt, immár megszokott kupaellenfélnek számító Salgótarján után ismét hazai pályán kupázhat az Ujszegedi TC november 13-án, a sorozat harmadik fordulójában. Fortuna ezúttal a Colorspectrum Aramis gárdáját sodorta a Brinszky-egység útjába a legjobb nyolc közé kerülésért vívandó derbin. A párharc egy mérkőzésből áll, s mivel azonos osztályú felekről van szó, a húzás sorrendje döntött a pályaválasztóról - a Tisza-partiak már-már legendásan szerencsésnek számíthatnak, hiszen ismét hazai közegben küzdhet az oda-visszavágós negyeddöntőért az UTC. Az Aramos egyébként a Haladást búcsúztatta a második körben, 4-2-es idegenbeli diadallal. Megjegyzendő, hogy ez a találkozó lesz a kupaforduló rangadója, hiszen a Göd ellenében a Rába biztos továbbjutónak mondható az erőviszonyok ismeretében, az ugyancsak hispán vonalat követő Dunakeszi ugyanakkor aligha állhatja útját az Európa-kupa-résztvevőnek.

A férfi futsal magyar kupa 3. fordulójának programja:

Dunaújvárosi Főiskola Green Pet FC - 1. FC Veszprém Rába ETO FC/Gödi SE - Dunakeszi Kinizsi FC Fehérvár Futsal - Rubeola FC Csömör Ferencváros - Rákosmenti FC Kincsem Lovaspark-Nagykáta - MAFC BME Docler Akadémia Bábolna Naturalmeat Team FC - DEAC UTC Futsal Team - Colrospectrum Aramis Cső Montage BFC Újbuda - MVFC Berettyóújfalu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.