Sport

Rally 2: szegedi győzelem a 2013-as Baranya Kupán

Rally 2: szegedi győzelem a 2013-as Baranya Kupán

2013. szeptember 2., hétfő
Rally 2: szegedi győzelem a 2013-as Baranya Kupán
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A tavalyi évhez hasonlóan idén is a szegedi TMC Rallysport csapata nyerte a komlói Rally 2-es megmérettetést. Az augusztus 24. és 25. között rendezett 2013. Baranya Kupán az Órai Balázs – Vrezgó Balázs alkotta páros bizonyult összetettben legyőzhetetlennek Honda Civic Type-R típusú versenygépükkel.

A rekordnak számító hatvan Rally 2-es nevező között a Tisza-parti várost a későbbi győztes

Órai, Vrezgó

duó mellett a

Harsányi Zsolt, Dombai Szabolcs

együttes, illetve az Országos Rally Bajnokság mezőnyében

Schuck János

navigátoraként versenyző, ám ezúttal a vezetői ülésben helyet foglaló

Fehérvári Csaba

képviselte, oldalán édesapjával,

id. Fehérvári Csabával

, mindannyian egy-egy Honda Civic volánja mögül. Előbbi páros számára az új gumiszállító abroncsainak tesztelése okán volt különösen érdekes a futam, míg Fehérváriék most először dolgoztak együtt versenyautóban. Az első napon Komlótól mintegy négy kilométerre található, zobákpusztai gyorsasági pályán rendezett prológon Órai Balázsék az első helyen értek célba, míg a Harsányi vezette különítmény a negyedik legjobb időt futotta kategóriájában. A második napra három gyorsasági futamot kellett nyolc alkalommal teljesítenie a mezőnynek, és az Órai, Vrezgó duó az eső kör után 11,9 másodperccel, a negyedik szakasz után pedig már több mint fél perces előnnyel vezetve végül besöpörte az összesített győzelmet, a nyolc vasárnapi etapból hatot megnyerve. Harsányi Zsolték az abszolút 7. és kategóriájuk 4. helyén végeztek, míg Fehérvári Csabáék egy defekt miatt a hatodik körben kiestek, ugyanakkor, az apa elmondása szerint, életük eddigi legjobb esős gyorsaságiját futották az idő közben eleredő zuhéban.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A TMC Rallysportért szorítók legközelebb szeptember 6-án és 7-én szurkolhatnak kedvenceiknek, amikor is a Schuck János, Fehérvári Csaba alkotta páros a 2013-as Kassa Rallye során öregbítheti tovább csapata hírnevét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.