Sport

Labdarúgás: Kiütést és három piros lapot hozott a Pázsit - Baktó + FOTÓK

Labdarúgás: Kiütést és három piros lapot hozott a Pázsit - Baktó + FOTÓK

2013. szeptember 8., vasárnap
Labdarúgás: Kiütést és három piros lapot hozott a Pázsit - Baktó + FOTÓK
pazsit_bakto_mj016

Kiütéses, 7-2-es hazai győzelmet, a vendégek oldalán pedig három piros lapot hozott a Pázsit SE - Baktó-Petőfitelep mérkőzés a megyei III. osztály Szegedi csoport 3. fordulójában.

Újszeged, Kertész utca, 25 néző
2013. 09. 08., 10:00
Pázsit SE
Baktó-Petőfitelep
A mérkőzés befejeződött.
játékvezető: Mészáros János • asszisztens: Túri Tamás, Szarvas Szabolcs
7
-
2

A találkozón hamar kétgólos előnyhöz jutott a hazai együttes, amit a vendégek nagyon nehezen viseltek.

Czomba Gergőt

már az első félidőben leküldte a pályáról a végig bizonytalanul bíráskodó

Mészáros János

, aztán a második félidő teljesen őrült játékot hozott. A Pázsit további öt góllal terhelte meg

Molnár

- illetve a vendégek kapusának kiállítása után

Szél

- kapuját, válaszul két találatot tudott felmutatni a Baktó. A gólszerzők között találjuk a tizenegyesből eredményes

Schmíz

kapust is, de ez a mérkőzés alighanem a kiállítások miatt lesz emlékezetes. Csúnya meccsen megérdemelten és magabiztosan, 7-2-re nyert a végig higgadtabb Pázsit.

A megyei III. osztály Szegedi csoport 4. fordulójában:

Pázsit SE - Baktó-Petőfitelep 7-2 (2-0)

Újszeged, Kertész utca, 25 néző. Vezette: Mészáros János (Túri Tamás, Szarvas Szabolcs).

Pázsit:

Schmíz D. - Perényi Sz., Farkas Sz., Havranek P., Tóth Z., Molnár S. (Jurschik T. 81'), Hegedűs Z. (Török Zs. 59'), Both I. (Torjai T. 46'), Ördögh M. (Takács Gy. 76'), Farkas A., Vékes M. (Vass Z. 76')

Játékos-edző:

Arató Tamás.

Baktó-Petőfitelep:

Molnár T. - Czomba G., Szatmári T. (Garamvölgyi M. 26'), Kis Zs. (Szekeres N. 41'), Kis M. (Batki G. 69'), Kis B. (Tranger Zs. 56'), Szél T., Sávai Z., Paszternák Z. (Lengyel Z. 69'), Pálinkó A. (Tranger M. 69')

Játékos-edző:

Pálinkó Attila.

Gólszerző:

Ördögh (10', 47', 66'), Hegedűs (14'), Farkas Sz. (58'), Torjai (77'), Schmíz (91'), ill. Paszternák (60'), Tranger M. (84').

Sárga lap:

Török (86'), ill. Czomba (8'), Pálinkó (24'), Szekeres (51').

Piros lap:

Czomba (33'), Garamvölgyi (78'), Molnár (91'). Arató Tamás:

"Hosszú ideig emberhátrányban játszó ellenfél ellen sikerült magabiztos győzelmet aratnunk. A Baktó végig idegesen, paprikás hangulatban játszott, mi viszont meg tudtuk őrizni a higgadtságunkat."

Pálinkó Attila:

"Szerintem két hasonló képességű csapat találkozott a mai nap folyamán, de a hazaiak lényegesen jobban akarták a győzelmet. Mi magunk nem tudtuk teljesíteni, amit elterveztünk, vagy ami elvárható lett volna. A játékvezetésről nem szeretnék véleményt formálni, aki látta a mérkőzést, tudja mi történt a pályán. A Pázsit továbbra is mumusunknak számít, hiszen még soha nem tudtunk ellenük győzni, habár már a harmadik egymás elleni meccsen vagyunk túl. A három piros lapot nagyon sajnálom, mert mindegyik elkerülhető lett volna, el is fogok majd beszélgetni a játékosaimmal ebben az ügyben. Összességében jó mérkőzés volt, a kilátogató nézők sok gólt láthattak."

Online közvetítésünk:

VÉGE
90+2'
Mészáros lefújja a találkozót a tizenegyest követően. Számtalan közjátékkal és indulatokkal teli mérkőzésen húzta be a három pontot a Pázsit.
90+2'
Schmíz kapus lőhette a büntetőt, Szél tehetetlen volt. 7-2!
90+1'
A lebandukoló Molnár helyére Szél áll a gólvonalra.
90+1'
Molnár kapus tolta el Tóth Zoltán lábát, kiállítás és tizenegyes.
88'
Az iménti gólszerző, Tranger Milán csúszott oda nagyon csúnyán, nyújtott lábbal Havraneknek. A hazai játékos rövid ápolás után folytatni tudja a játékot.
86'
Török Zsolt kapott sárgát, miután megtaposta ellenfelét egy szabálytalanságot követően. Kár ezekért a megmozdulásokért...
84'
GÓÓÓL!!! Szépít a Baktó! Tranger Milán vágott a keresztléc alá egy kontrát.
83'
Szétszakadt a pálya, a középpálya kihagyásával támad mindkét csapat. Közben az egyik akció során Török csúszott oda Molnárnak, kisebb veszekedés után folytatódott a meccs.
81'
Ismét egy csere hazai oldalon, Molnár Sándort Jurschik Tamás váltja a hajrára.
78'
Újabb kiállítás a Baktónál, Gramavölgyi kapott pirosat, miután lerántotta a gólhelyzetben kilépő Törököt.
77'
GÓÓÓL!!! Teljesen szétestek a vendégek. A félpályán maradó védők közül Torjai lépett ki egy jó ütemű indítással, majd a kapusig gyalogolva belőtte a Pázsit hatodik gólját. 6-1!
76'
Kettős csere a Pázsitnál, Vékes Martint és Ördögh Mártont Vass Zoltán és Takács György váltja.
74'
Szabadrúgást lőhettett a Baktó 30 méterről középről. Szél Tibor vette célba Schmíz kapuját, de a hazaiak portása szögletre tolta a keresztléc alá tartó labdát.
69'
Hármat cserélnek a baktóiak, Paszternák, Pálinkó és Kiss Márió le, Lengyel Zoltán, Tranger Milán és Batki Gergely be.
66'
GÓÓÓL!!! Hosszú közjáték után megvan a Pázsit ötödik gólja... Mészáros bíró nagyon bizonytalan. Egy kontratámadás során Török Zsolt indult meg a bal szélen, és bár a vendégek lest reklamáltak, a hazai játékos egyértelműen saját térfeléről indult. A baktóiak megálltak, Török a kapuig ment, majd Ördögh elé tálalt, aki bepasszolta a lasztit az üres kapuba. Mészáros bíró kivárt, majd lest ítélt, aztán visszafújta az esetet és megadta a gólt. 5-1!
60'
GÓÓÓL!!! Szépít a Baktó! Kis Márió kapott remek zsugát egy kontratámadás során, rávezette középen a védőkre, majd a jobbján érkező Paszternák elé tálalt, aki egy életerős lövéssel bevette Schmíz kapuját. 4-1!
59'
Cserél Arató Tamás, Hegedűs Zénó helyére Török Zsoltot küldi pályára.
58'
GÓÓÓL!!! Növeli előnyét a Pázsit! A támadáshoz felzárkózó Farkas Szilárd kapott nagyszerű passzt a bal oldalon, 7 méterről megeresztett lövése Molnár kezét is érintve kötött ki a hálóban. 4-0!
56'
Cserélnek a baktóiak, Kis Bence helyét Tranger Zsolt veszi át.
53'
Torjai vehette célba a vendégkaput a tizenhatos sarkáról, de a lövése középre ment, Molnár könnyedén hárított.
51'
Szekeres Norbert kapott sárgát a vendégektől reklamálásért egy szabálytalanságot követően.
47'
GÓÓÓL!!! Ördögh Mártont találta üresen a labda a tizenegyespontnál egy beadást követően, fordulásból ki is lőtte a bal felsőt. 3-0!
46'
Both Imre Áron helyett Torjai Tamás a pályán a folytatásban.
46'
Folytatódik a meccs, változatlan felállásban a vendégek, egyet cserélt a szünetben Arató Tamás.
SZÜNET
45+1'
Mészáros spori egy perc hosszabbítás után lefújja az első félidőt. A Pázsit nagyon hamar magabiztos előnyre tett szert, a vendégek nehezen viselik a kialakult szituációt. Reméljük, a második játékrész más szellemben zajlik majd a részükről.
45'
Kis Márió vágta a sorfalba a szabadot.
45'
Szabadrúgáshoz jutnak a vendégek 25 méterre a kaputól középről. Pálinkót vágták fel a hazaiak, az egy sárgát már begyűjtő játékos még mindig reklamál...
41'
Csere a vendégeknél, Kis Zsolt helyett Szekeres Norbert a pályán. Kell az erősítés a kiállítás óta három fővel felálló baktói védelemnek.
37'
A Pázsitnak azért van még kedve futballozni! Vékes Martin rúghatta volna idei harmadik meccsén negyedik gólját, miután középen szabadon vihette a labdát a tizenhatos vonaláig, lövése azonban a keresztlécról kipattant.
33'
Czomba kapott második sárgával pirosat, miután csúnya helyre küldte Mészáros bírót. A spori nem nagyon tudja fékezni az indulatokat, a vendégek folyamatosan reklamálnak. Sok a vitatott helyzet, de ezt talán nem kellene...
31'
Végre egy kis foci a pályán! Both kapott nagyon jó ütemű kiugratást a jobb oldalon, az alapvonalról beadott, de az érkező Ördögh kevéssel lemaradt a labdáról.
26'
Garamvölgyi a pályán Szatmári helyett a folytatásban.
26'
A baktói Szatmári Tamás szenvedett kisebb sérülést, valószínűleg meghúzódott. Nem tudja folytatni a játékot.
24'
A Baktó játékos-edzőjénél, Pálinkónál gurult el a gyógyszer. A mérkőzés eleje óta folyamatosan reklamál Mészáros játékvezetőnél, ezúttal pedig egy ellene elkövetett szabálytalanság után provokált ki magának egy sárga lapot. "Adjá', na, adjá'!" - mondta a bírónak.
20'
A hazai Farkas Attila lőtt laposan a tizenhatos jobb sarkáról, az oldalhálót találta el a biztosító Molnár mellett.
17'
Jól kezdte a mérkőzést a Baktó-Petőfitelep, de a hirtelen bekapott két gól látványosan megzavarta a vendégeket. Továbbra is a Pázsit akarta érvényesül elsősorban.
14'
GÓÓÓL!!! Nagyon megindult a Pázsit szekere! A rendkívül aktív Ördögh cselezte be magát a jobb oldalon a 16-oson belülre, a hosszúra tartó beadása Hegedűs Zénót találta meg, aki 5 méterről fejjel vette be Molnár kapuját. 2-0!
10'
GÓÓÓL!!! Ördögh Márton avatta fel az UTC-pálya keleti kapujának vadonat új hálóját! A hazaiak játékosa egy labdaszerzést követően 20 méterről bombázott a tehetetlen Molnár kapujába. 1-0!
8'
A partjelző javaslatára Czomba Gergőnek adott sárgát a spori, vélhetően azért, mert valami oda nem illőt mondott ellenfelének.
7'
Támad a Baktó, ezúttal Kis Márió készített le az üresen érkező Szatmári elé, a 2-es mezszámú játékos lövése azonban elkerülte a kaput.
4'
Pálinkó ment el a jobb szélen, az őt üldöző Havranek pedig egyértelműen lerántotta a baktóit a büntetőterületen belül. A bíró sípja ezúttal néma maradt...
1'
Ebben a pillanatban Mészáros spori jelére elkezdődött a találkozó, a hazaiak hozhatták játékba a labdát.
9.50: Üdvözöljük kedves olvasóinkat, mi már a helyszínen vagyunk! A játékosok a bemelegítés utolsó mozdulatait végzik, hamarosan kezdődik a rangadó. Zöld mezben játszik a Pázsit, fehér szerelésben a Baktó. 10 órai kezdettel Mészáros János sporttárs sípjelére indul az összecsapás és az élő közvetítés.

A találkozó elé:

A Baktó-Petőfitelep két fordulót követően az élen áll a megye III. Szegedi csoportjában. A SZVSE II. ellen 1-0-ra, míg a KEAC ellen 12-2-re diadalmaskodtak Pálinkó Attiláék. Ami a Pázsitot illeti, ők sem rajtoltak rosszul, hiszen 6-2-re verték a Rock Klubot, majd bravúrosnak mondható 1-1-re végeztek a bajnokesélyes St. Mihály FC ellen. Élő közvetítésünkből kiderül, mire mennek egymással a felek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.