Sport

Labdarúgás: lendületben maradna az UTC

Labdarúgás: lendületben maradna az UTC

2013. szeptember 6., péntek
Labdarúgás: lendületben maradna az UTC
utc_magocs_18_il

Az eddig pontvesztés nélkül menetelő Ujszegedi TC a táblázat utolsó helyén szerénykedő Nagymágocs SE együttesét fogadja a Szertár Sportbolt labdarúgó Csongrád megyei I. osztály negyedik fordulójában az Izabella híd lábánál fekvő SZVSE-stadionban.

A szombaton 14 óra 30 perckor kezdődő összecsapás legfontosabb kérdése, hogy az eddig hibátlanul szereplő hazaiak tartani tudják-e formájukat, illetve a lépést a szintén maximum pontos Tisza Volán – Tápé duóval. Intő jel lehet mindenesetre

Major László

csapatának, hogy a Nagymágocs majdnem napra pontosan egy évvel korábban már

elrabolt egy pontot

az UTC-től, sőt, a márciusi visszavágón, egyben a két gárda legutóbbi összecsapásán 2-1-es

mágocsi győzelem

született.

Online

Az Ujszegedi TC - Nagymágocs SE megye I-es összecsapást a SZEGEDma.hu élőben közvetíti szombaton 14 óra 30 perctől! Szurkoljon velünk kedvenceinek!

Többgólos győzelmet aratna az UTC

Az Ujszegedi TC villámrajtot vett az idei szezonban, az első körben bezsebelt csanádpalotai három pontot további hat követte a Kistelek ellen hazai pályán, majd a Szentesi Kinizsi otthonában az előző szombaton. Utóbbi mérkőzésnek negatív utóhatása is van, mivel az azon kiállított

Bilics Igor

szolgálataira eltiltás miatt nem számíthat a szakmai stáb,

Bitó Róbert

és

Dürgő Péter

pedig sérülés miatt harcképtelen. „Természetesen itthon győzni szeretnénk, nem lebecsülve a Nagymágocsot, de úgy gondolom, hogy verhető csapat. Nem nagyon tudok más eredményt elképzelni, csak a győzelmet, akár 2-3 góllal is illene nyernie a találkozót az UTC-nek” – adott hangot bizakodásának

Major László

, a csapat trénere.

Nehéz 90 perc vár a Nagymágocsra

utc_magocs_09_il

A vendégek az eddig eltelt három körben csupán egy pontot szereztek a lehetséges kilencből, még az első fordulóban játszottak egy 0-0-s döntetlent a Sándorfalvával szemben Nagymágocson. Ezt két vereség követte, a Tápé otthonában már ugyan 8 perc után vezettet a Nagymágocs, végül mégis kikapott 2-1-re, az előző hétvégén pedig a SZVSE hozta el a három pontot tőlük egy négyest gurítva. Jó hír lehet ugyanakkor a csapat szurkolóinak, hogy a keret teljes, minden tagja játékra kész szombaton. „Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, abszolút nem mi vagyunk a meccs esélyesei. Mindent megteszünk, hogy legalább szoros eredményt tudjunk elérni, de talán még egy szoros vereséggel is elégedettek lehetnénk majd, úgy gondolom. Mindenképpen egy védekező felállással kezdünk a találkozón, abból próbálunk majd megindulni, és minél veszélyesebbnek lenni” – összegezte várakozásait

Györgyi István

vezetőedző.

Az Ujszegedi TC várható kezdőcsapata:

Tombácz R. – Szűcs D., Kerepeczki Cs., Balogh Á., Mészáros Z., Szentes-Bíró T., Mészáros T., Ondrejó T., Végh A., Brinszky A., Bernát P.

A Nagymágocs SE várható kezdőcsapata:

Vígh S. – Takács B., Sándor L., Takács Á., Kerekes L., Markovics N., Kovács F., Sándor Z., Markovics I., Makai S., Szepesi J.

Emlékeztetőül legutóbbi egymás elleni bajnokijukon (2013. március 24.):

Nagymágocs SE – Ujszegedi TC 2-1 (1-0)

Nagymágocs, 100 néző, vezette: Bálint Zoltán (Czirbuly Mátyás, Kalmár Máté).

Nagymágocs:

Kovács I. – Takács Á. (Füredi 88′), Kerekes, Markovics, Takács B., Fejes, Makai, Kovács F. (Nagy S. 90′), Paczuk (Plenter 80′), Szepesi, Rácz (Fazekas-Vígh 86′).

Vezetőedző:

Plenter Ferenc.

UTC:

Tombácz R. – Dobi, Tombácz G., Bilics, Balogh, Lázár, Gajdacsi, Dürgő, Gonda, Erhardt (Szántó 66′), Szanka.

Vezetőedző:

Pálfy Zoltán.

Gólszerzők:

Szepesi (32′), Rácz M. (66′), illetve Lázár G. (90′)

Kiállítva:

Balogh Á. (53′)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.