Sport

Labdarúgás: ki-ki meccsen nyert a Makó Csongrádon

Labdarúgás: ki-ki meccsen nyert a Makó Csongrádon

2013. szeptember 7., szombat
Labdarúgás: ki-ki meccsen nyert a Makó Csongrádon

Nem túl látványos játékkal, egy soványka 1-0-lal húzta be a három pontot a Makó a Csongrád otthonában.

A múlt heti produkcióhoz képest összeszedettebben küzdött a hazai gárda. Egyenrangú partnere volt a Makónak a Csongrád, de mégis alulmaradt. Annyi helyzetet a hazai gárda is kidolgozott, mint ellenfele, de a focit gólra játsszák, és abban ma pontosabb volt a Makó. Az első félidőben egy beadás utáni kavarodásból került a hosszú oldalra a labda, amit

Szilvási

sikeresen a hálóba passzolt, beállítva ezzel a végeredményt is.

A megyei első osztály 4. fordulójában:

Csongrád – Makói FC 0 -1 (0-1).

Csongrád 150 néző, vezette: Borbás Bottyán Aurél (Vereska, Kószó).

Csongrád:

Stankovics – Budai, Szabó L., Bodor, Bánfi, Szőrfi (Busa), Török (Sándor), Bálint A., Baktai, Nagy Á., Bertók. Vezetőedző: Keller Mihály.

Makó:

Czirbus – Győri (Bress 75’), Sarnyai (Horváth G. 45’), Jovetic, V. Guberinic (Tóth T. 60’), Bakos, Szilvási, Kalász, Horváth, M. Guberinic (Bány 45’), Veselinov (Béres 60’).

Vezetőedző:

Bódi Attila

Gólszerző:

Szilvási

Sárga:

Nagy Á., illetve Bakos. Keller Mihály:

"Megérdemeltünk volna egy pontot, hiszen egyáltalán nem játszottunk alárendelt szerepet. Nagy összefogásra van szüksége edzőnek, játékosnak, vezetőnek egyaránt, hogy kapaszkodni kezdjünk felfelé."

Bódi Attila:

"Eljött az az idő, amire vártunk, nagyon rossz játékkal sikerült három pontot szereznünk. Eddig lefociztuk az ellenfelünket, de nem nyertünk, most behúztuk, ezek a győzelmek mindig önbizalmat adnak."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.