Sport

Közel 300 fiatal dzsúdóst várnak Szegedre szombaton + FOTÓK, VIDEÓ

Közel 300 fiatal dzsúdóst várnak Szegedre szombaton + FOTÓK, VIDEÓ

2013. szeptember 3., kedd
Közel 300 fiatal dzsúdóst várnak Szegedre szombaton + FOTÓK, VIDEÓ
cselgancs15_gs

Valódi cselgáncsnap lesz szombaton a szegedi műjégpályán! A Szegedi Judo Iskola SE szervezésében regionális versenyt, játékos vetélkedőket, és a serdülő Euroliga mérkőzéseit rendezik.

A Szegedi Judo Iskola SE immár ötödik alkalommal rendezi meg a utánpótlás tekintetében nagy jelentőséggel bíró régiós versenyét 2001-2003 között született fiúk és lányok részvételével Diák A, B és C korcsoportokban. Az elmúlt esztendőben 287 versenyző indult a versenyen, ahol

hét szegedi cselgáncsozó

állhatott a dobogó legtetejére. A tornán Szerbiából és Romániából is érkeznek délvidéki és erdélyi versenyzők, összesen mintegy 250-300 judoka. Az U10-es korosztály kis dzsúdósainak játékos vetélkedőt is rendeznek. http://www.youtube.com/watch?v=s2wKB62Vg9g Ezen a versenyen rendezik meg először az Euroliga versenyeit is a serdülőknek (1999-2000), amelyen az említett három ország ifjú cselgáncsozói vesznek részt, akik így még több versenyzési lehetőséget kapnak, hogy nagyobb versenyrutint szerezzenek. Az Euroliga a szombati szegedi rajt után egy héttel, szeptember 14-én Szabadkán folytatódik, majd december 14-én Aradon zárul.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.