Sport

Kosárlabda: kétszer száll szembe a szabadkaiakkal a Szedeák

Kosárlabda: kétszer száll szembe a szabadkaiakkal a Szedeák

2013. szeptember 19., csütörtök
Kosárlabda: kétszer száll szembe a szabadkaiakkal a Szedeák
jerrelwilliams_szedeak_edzes10_gs

Péntek este és szombat délelőtt immár az újszegedi sportcsarnokban vív két felkészülési mérkőzést a Naturtex-SZTE-Szedeák együttese. Az ellenfél a szabadkai Spartak lesz.

Péntek este 18 órától és szombat délelőtt 11 órától újabb két felkészülési mérkőzést vív a Naturtex-SZTE-Szedeák NB I/A-s rajtra készülő kosárlabdacsapata.

Bonifert Domonkos

legénysége immár teljes keretet alkot,

Jonathan Levy

sérülése rendbe jött és

Kiss Zsolt

is felépült betegségéből. A Spartak Subotica elleni péntek esti találkozó már a hatodik lesz a sorban, a Kecskemét elleni két találkozó, a horvát első osztályú 10. elleni meccs, valamint a kaposvári Orosz László Emléktornán vívott két mérkőzést követően. A szerb másodvonal stabil tagjának számító délvidéki gárdával 24 órán belül kétszer ütköznek meg Csorvási Milánék, mind a péntek esti, mind a szombat délelőtti találkozót az újszegedi sportcsarnokban rendezik. A találkozókra a belépés díjmentes, így akár a Kisstadionban és a sportuszodában párhuzamosan zajló Nagy Sportágválasztó nem hivatalos részének is tekinthető a két felkészülési derbi. Utolsó, nyolcadik felkészülési meccsét, a bajnoki főpróbát szerdán 18 órától vívja a Tisza-parti gárda az EnterHód Vásárhelyi Kosársuli ellen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.