Sport

Íjászat, foci és vikingek az egyetemi sportnapon + FOTÓK

Íjászat, foci és vikingek az egyetemi sportnapon + FOTÓK

2013. szeptember 26., csütörtök
Íjászat, foci és vikingek az egyetemi sportnapon + FOTÓK
SZS20130925_sportnap_a_hattyason_021

Közös sport- és egészségnapot rendezett szerdán a Hattyas sori sporttelepen a Dél-alföldi Ifjúsági Életmód és Szabadidő Alapítvány, illetve a Szegedi Tudományegyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzata.

A délelőtt tíz órakor kezdődött programsorozat részeként számtalan sportágat volt alkalmuk kipróbálni az érdeklődőknek, így a hagyományosnak számító labdarúgáson és kosárlabdán túl, a teljesség igénye nélkül, íjászkodásra, paintballra, sörösrekesz-építése, falmászásra, vagy éppen szumózásra is adott volt a lehetőség a hallgatók előtt. Bemutatók keretében láthatott a publikum például Krav-Maga vagy éppen baranta harcművészeti előadásokat, de egy valódi csata szimulációval viking hagyományőrzők is szórakoztatták a nagyérdeműt. A rendezvényt este a maj’beszélünk nevű zenei formáció koncertje zárta, immáron a JATE Klub falai között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.