Sport

Labdarúgás: győzelmet aratna a Sándorfalva felett az FK

Labdarúgás: győzelmet aratna a Sándorfalva felett az FK

2013. augusztus 30., péntek
Labdarúgás: győzelmet aratna a Sándorfalva felett az FK
fk-MAKO_MJ-004

Egyaránt első győzelmét söpörné be a Szertár Sportbolt labdarúgó Csongrád megyei I. osztály harmadik fordulójában az FK 1899 Szeged és a Sándorfalva SK a két együttes hétvégi összecsapásán.

Szombaton kora este, 19 órától csap össze a szegedi FK és

Tóth János

legénysége a Felső Tisza parti stadion műfüvén. Az előző szezon 9. és 7. helyezettje legutóbb májusban találkozott egymással, akkor Sándorfalván

1-1-es döntetlen lett

a mérkőzés vége, míg félévvel korábban, tavaly októberben pályaválasztóként

1-4-es vereségbe

szaladtak bele a kék-feketék

Mihalkóék

ellen. Ezúttal két forduló után két egyaránt egyetlen ponttal álló csapat mérkőzése lesz a szombati, a kérdés csupán az, sikerül-e valamelyiküknek három ponttal a tarsolyában elhagynia a pályát.

ONLINE!

Az FK 1899 Szeged - Sándorfalva SK megye I-es összecsapást a SZEGEDma.hu élőben közvetíti szombaton 19 órától! Szurkoljon velünk kedvenceinek!

Csak a győzelem lobog a szegedi játékosok szeme előtt

Az FK az első körben a

Makót látta vendégül

, végül pontosztoszkodás lett az összecsapásból, múlt héten pedig a Csongrád otthonában

kaptak ki

Hüvös Gábor

tanítványai egy szoros mérkőzésen. Utóbbi összecsapáson a kiállítás sorsára jutott

Csuka Tamás

, akire így – egyedüliként – nem számíthat a Sándorfalva ellen a szakmai stáb, kétmeccses eltiltást kapott. „Megítélésem szerint nagyjából két azonos képességű csapat találkozik. A heti edzésmunkánk példás volt, mindenki felfogta annak jelentőségét, mi vár ránk a hétvégén. Részünkről semmilyen más eredmény nem fogadható el, csak és kizárólag a győzelem. Támadófocit fogunk játszani, igyekszünk majd kiszolgálni és szórakoztatni a közönségünket. Attól függetlenül, hogy az eddigi két mérkőzésünkön egy pontot gyűjtöttünk, nem játszottunk rosszul. Akadtak szerényebb teljesítmények, de a csapatra összességében nem lehet azt mondani, hogy rossz formában lenne” – nyilatkozta a SZEGEDma.hu-nak Hűvös Gábor, az FK 1899 Szeged vezetőedzője. A tréner ara a kérdésünkre nem tudott egyelőre választ adni, kiket jelöl majd a kezdőcsapatba szombaton.

Alakulóban lévő Sándorfalva látogat Szegedre

foldeak_sandorfalva15_gs

A sándorfalviak az első fordulóban gólnélküli döntetlenre végeztek a Nagymágocs vendégeként, majd egy két kiállítást hozó összecsapáson

kikaptak az Algyőtől

. Szerdán kupamérkőzésre voltak hivatalosak

Gémes Bencéék

, amelyen a tavaszt a Szeged 2011-nél töltő támadó mesternégyesével

7-0-ra gázolták el

a megyei harmadosztályú Földeákot. A felemás előjelek negatív oldalát erősíti, hogy

Bálint Tamás

eltiltását tölti szombaton - az Algyő elleni pirosért őt is két mérkőzésre meszelték el -, így nem léphet pályára. „A szokásos rendszerben készültünk az FK elleni mérkőzésre. A szerdai kupamérkőzésünk jól sikerült, úgyhogy reménykedünk a jó eredményben. Ez még csak a harmadik forduló lesz, formálódik még a csapat, jó pár meccsnek el kell telnie, mire az új játékosaink teljes mértékig beépülnek” – árulta el Tóth János, a Sándorfalva SK mestere.

Az FK 1899 Szeged előző heti kezdőcsapata:

Brunczvik – Makai, Turján, Szecska, Barta, Csuka, Forró, Imre, Péter-Szabó, Varga, Heredea.

A Sándorfalva SK várható kezdőcsapata:

Batik – Tóth, Grósz, Szabó, Kanász, Molnár, Bálint, Fodor, Gémes, Mihalkó, Varga.

Legutóbbi egymás elleni bajnokijukon (2013. május 5.):

Sándorfalva SK – FK 1899 Szeged 1-1 (1-1).

Sándorfalva, 200 néző. Vezette: Kócsó (Szeles, Samu).

Sándorfalva:

Vasas – Grósz, Bálint D., Barna, Mihalkó M. (Kitl), Bitó, Bálint T., Molnár (Varga), Mihalkó G., Juhász, Fodor (Széll). Vezetőedző: Tóth János.

FK 1899 Szeged:

Brunczvik – Dóra T., Gonda, Sipos, Barta (Dedovics), Szalai, Csuka (Gyurkovics), Forró, Lajkó, Füle (Turján), Dóra J. (Temesvári). Vezetőedző: Hüvös Gábor.

Gól:

Juhász, ill. Gonda.

Szuda Sándor

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.