Sport

Labdarúgás: algyői kilences a gyálaiak ellen + FOTÓK

Labdarúgás: algyői kilences a gyálaiak ellen + FOTÓK

2013. augusztus 10., szombat
Labdarúgás: algyői kilences a gyálaiak ellen + FOTÓK
algyo_gyalaret_mj 027

Győztes főpróbán van túl az ezüstérmes, az Algyő bizakodva várhatja a Csongrád elleni bajnoki rajtot.

Tekintse át a megyei I. osztály teljes őszi menetrendjét!A Szertár Sportbolt Csongrád megyei I. osztály átigazolási körképe itt olvasható! Böngéssze végig, ki, honnan, hová igazolt az élvonalbeli csapatoknál!Íme a megye II. nyári átigazolási adatbankja!

Harmadik nyári edzőmeccsét vívta az Algyő SK: a megyei I. osztály ezüstérmese az FK 1899 Szegedet 2-0-ra, míg a címvédő Tápét 4-3-ra múlta felül korábban. Ellenfelük ezúttal a megye II-es Gyálarét volt, mivel az eredetileg "kijelölt" Üllés lemondta a fellépést. A derbit a papírformának megfelelően magabiztosan húzta be a végig nagy fölényben futballozó hazai csapat, melynek elsődleges célja a támadások gyakorlása, csiszolása volt. Több jó teljesítmény is akadt algyői oldalon, a megyeválogatott országos sikerének egyik kovácsa,

Hegedűs Tibor

például három találattal vétette magát észre. Ami a folytatást illeti, mindkét legénység pontokért lép már pályára a következő hétvégén. Az Algyő augusztus 17-én, szombaton 17 órakor hazai környezetben esélyesként lép pályára az előző szezon gólkirályát,

Bertók Gábort

soraiban tudó Csongrád ellen, míg a Gyálarét is ugyanebben az időpontban odahaza kezd, ám minden bizonnyal roppant nehéz dolga lesz a megye I-ből nyáron kiesett, feljutásra törő Mindszent ellen.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

Algyő SK - Gyálarét LSC 9-0 (5-0).

Algyő.

Algyő:

Révész - Sebők, Gábor, Gonda, Daróczi, Laczkó, Hegedűs, Pataki, Mohaácsi, Kohajda, Hadár. Cserék: Szűcs (kapus), Takács R. Vezetőedző: Takács Zoltán.

Gyálarét:

Szűcs - Bakai, Bacsa, Miklós, Weszelovszky, Hufnágel, Papp, Veres, Olajos, Gyémánt, Borbély. Csere: Révész (kapus). Edzők: Kozma Zoltán, Kántor Ferenc.

Gólszerzők:

Hegedűs T. (3), Kohajda G. (2), Hadár A. (2 - egyet tizenegyesből), Mohácsi L., Sebők L. (tizenegyesből) Takács Zoltán:

"Az utolsó edzőmérkőzésünkön a támadójáték gyakorlását terveztem különféle összetételekben, szerkezetekben. Rengeteg változtatást hajtottunk végre a meccs közben a középpályán és a támadó szekcióban is, a találkozó tehát elérte célját. Sok helyzetet dolgoztunk ki, sok gólt szereztünk, ma erre fektettük a hangsúlyt, ugyanakkor természetesen messzemenő következtetést nem vonunk le az összecsapásból. Fontos volt számomra, hogy az új játékosokat, Laczkó Jánost, Mohácsi Lászlót, Kohajda Gergelyt több poszton is kipróbáljam, bízom benne, hamar meglesz az ideális helyük, ahol a legjobb teljesítményre képesek. Úgy érzem, bővült a repertoárunk, akár meccsek közben is képesek leszünk játékrendszert váltani."

Kozma Zoltán:

"Még az út elején járunk, sajnos bőven akadnak hiányosságaink. Bizonyos játékelemekben le vagyunk maradva, ezeket a hibákat szeretnénk kijavítani a következő időszakban."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.