Sport

Kosárlabda: Dukic elköszönt a Szedeáktól

Kosárlabda: Dukic elköszönt a Szedeáktól

2013. augusztus 12., hétfő
Kosárlabda: Dukic elköszönt a Szedeáktól
szedeak_edzes01_nebojsadukics_gs

Közleményt adott ki Nebojsa Dukic és menedzsere, amelyben a szerb légiós köszönetet mond a szegedi egyesületnek az elmúlt három esztendőért.

Pár napja megírtuk: a Naturtex-SZTE-Szedeák együttesénél három évig légióskodó

Nebojsa Dukic

a klubtól érkezett információk szerint

angolosan távozott Szegedről

, s egyszercsak a jászberényiek edzésén bukkant fel. A négyes poszton bevethető szerb kosaras menedzsere,

Olajos Csaba

nem sokkal később eljuttatta szerkesztőségünkhöz ügyfelének nyilatkozatát, amelyben háláját fejezi ki a szegedi csapatnak az elmúlt három esztendőért.

Tisztelt Vezetőség, tisztelt csapattársaim, tisztelt szegedi szurkolók! Még csak két napja érkeztem ismét Magyarországra, és lehet hogy tényleg az lett volna az első dolgom, hogy elköszönjek a régi klubomtól, de nagyon zsúfolt volt ez a pár nap, és tényleg nem volt sok időm. De nem szeretnék tiszteletlen lenni, és ezúton most ezt megteszem. Mindenekelőtt szeretnék köszönetet mondani a klub vezetésének, szponzoroknak, hogy három éve lehetőséget biztosítottak nekem, hogy megmutathassam magam a Magyar bajnokságban. Köszönöm az edzőknek a komoly munkát, és játékostársaimnak, hogy befogadtak. Köszönettel tartozom a szurkolóknak is, akik végig buzdítottak bennünket. Szép emlékek kötnek Szegedhez, ahol nagyon sok barátra leltem. De az élet most kicsit más felé sodort. Lehetőséget kaptam, hogy megmutassam magam a nemzetközi porondon is, és ezzel a lehetőséggel szeretnék élni. A szegedi csapatnak pedig nagyon sok sikert kívánok a bajnokságban. Tisztelettel: Dukics Nebojsa

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.