Sport

Bringás családi hétvége és teljesítménytúra az EKO parkban

Bringás családi hétvége és teljesítménytúra az EKO parkban

2013. augusztus 9., péntek
Bringás családi hétvége és teljesítménytúra az EKO parkban
SZKSC_szegedi_XCO_felnott

A hét végén rendezik meg a II. Szegedi XCO és Kerékpáros családi hétvégét a Szegedi Kerékpáros Sport Club szervezésében az EKO parkban.

Szombaton és vasárnap egész napos kerékpáros családi és sport programok az EKO parkban (Szeged Fürj u. 92/b).

A programok:

Szombaton 9-17 óráig:

- Kerékpáros ügyességi pálya gyerekeknek - Terepkerékpár verseny a futóbiciklis korosztálytól 13 éves korig - Gyerekeknek ingyenes ügyesség pálya - Felnőtteknek és gyerekeknek kerékpáros KRESZ totó - Kerékpár sportágak bemutatkozása: országúti, MTB XCO, MTB maraton - Kerékpáros sport bemutatók: Trial, BMX Flatland, Dirt. - Reggel induló kerékpáros és gyalogos teljesítménytúra a gáton és a vasárnapi XCO pálya egyes szakaszain. 10-17 óráig a vasárnapi verseny pályabejárása, XCO versenyre nevezés.

Vasárnap 9-16 óráig:

- Nevezés az XCO versenyre a helyszínen 9:00-tól és a rajtok előtt legkésőbb 30 perccel bezárólag. 8.00-10.00 óráig: Pályabejárás 10.00 órától: A 35 kilométeres gyalogos és kerékpáros teljesítménytúra indítása 10.00-12.00: Gyermek és utánpótlás versenyek 13.00-15.30 óráig: Felnőtt futamok 16.00: Eredményhirdetés A teljesítménytúrát teljesítők emlékplakettet kapnak, vendégeink egy laktató pizza szeletre, és használhatják a Csúsziki kalandpályát az EKO parkban. A vasárnapi XC verseny első három helyezettje érmet, minden 15 év alatti versenyző emléklapot kap. Az egyes kategóriák első helyezettjeit megajándékozzuk a Szeged XC egyedi, győztes mezével. Nevezési díj a versenyekre és a teljesítménytúrára egységesen 2500 Ft, ez tartalmazza a versenyen való részvételt, az ajándékcsomagot, egy jó nagy szelet pizzát és belépőt a Csúsziki Kalandpályára. Minden egyéb program ingyenes.

Részletes program és előnevezés itt

, és a verseny

Facebook oldalán

!

Versenykiírás és előnevezés itt!

További információ: info@szksc.hu, Balázs Amand Tibor Tel: 70/430-92-92, illetve

Facebook

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.