Sport

Labdarúgás: Laczkóval soraiban vívott házi meccset az Algyő

Labdarúgás: Laczkóval soraiban vívott házi meccset az Algyő

2013. július 27., szombat
Labdarúgás: Laczkóval soraiban vívott házi meccset az Algyő
algyo_csongrad20_gs

A gólok számolása nélkül vívott jó hangulatú edzőmeccset az Algyő, megyei harmadosztályú fiókcsapatával, soraiban a frissen igazolt Laczkó Jánossal.

Az elmúlt szezon megyeegyes ezüstérmese házon belül bonyolította le soron következő találkozóját megyehármas, tavaly a Termál csoportot nyerő, de az osztályváltást nem vállaló fiókcsapatával szemben.

Takács Zoltán

tanítványai egyébiránt már két hete belevágtak a tréningekbe, ám ez idő alatt csak

egy felkészülési derbit vívtak

az FK 1899 Szeged csapatával, ahol az újonnan igazolt

Kohajda Gergely

, valamint

Daróczi László

találatával nyertek 2-0-ra. Az érkezési oldalon azóta felbukkant

Laczkó János

és

Podonyi Norbert

neve is, utóbbi a megyehármas csapat edzői teendőit látja el az ősz folyamán keresztszalag-műtétjét követő felépülése idején, majd a tervek szerint tavasztól a megyei élvonalban is számíthat rá Takács mester. Távozóik listáján

Makai Árpád

(FK 1899 Szeged) mellett

Balogh Norbert

(Németország) szerepel, illetve az őszi szezont biztosan kihagyja a zárt gerincsérvvel küzdő

Bogdán Péter

, aki ezt a félévet rehabilitációjára szánja. Szombat délelőtt a megyeegyes csapat a

Révész

(

Szűcs M.

) -

Laczkó, Gábor, Koza, Kiss, Takács, Farkas, Gyimesi, Orosházi, Kohajda, Hadár

összeállításban pályára lépve jó hangulatú edzőmeccset vívott a kettes csapattal. A gólokat ugyan nem számolták a felek az egymás közti meccsen, ahol egyébként sokkal nyert az első gárda, de nem is ez volt az edzőmeccs célja. "Harmadik hetét zárjuk a felkészülésnek, talán most a legfáradtabb mindenki, és a nagy meleg is sokat kivett mindenkiből. Jövő héttől a felkészülés közepén állva frissítünk, egyébként az időszaknak megfelelően állunk. A fáradtság és a meleg ellenére a fiúk sok szép dolgot mutattak a pályán, de azért még van mit csiszolni az elkövetkező három hétben a játékunkon" - mondta el a SZEGEDma.hu-nak Takács Zoltán vezetőedző a meccs után, hozzátéve, még két játékos leigazolás kapcsán folytat tárgyalásokat a csapat. Legközelebb egy hét múlva lépnek pályára Hadárék, augusztus 3-án délelőtt 10 órakor a Tápét fogadja az Algyő hazai pályán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.