Sport

Ígéretes érkező az UTC-nél, futsalban próbálja ki magát Laczkó János

Ígéretes érkező az UTC-nél, futsalban próbálja ki magát Laczkó János

2013. július 26., péntek
Ígéretes érkező az UTC-nél, futsalban próbálja ki magát Laczkó János
utc_futsal21_gs

Megkezdte felkészülését a 2013/2014-es szezonra az UTC Futsal Team Szeged. Az első hivatalos edzésen több új arcot lehetett felfedezni a játékosok között, így Laczkó Jánost, a tavaly még a Szeged 2011 együttesét csapatkapitányként is erősítő védőt.

Brinszky Adrián

edzőnek álltam elő azzal az ötletemmel, hogy szeretném kipróbálni magam a futsalban. Érdekel a sportág taktikára épülő sajátossága, nemcsak a pályán belülről, hanem edzői szemmel is, hiszen a következő idénytől a Szeged 2011 utánpótlástrénereként dolgozom majd. A mesterrel végül annyiban maradtunk, hogy járjak az edzésekre, a továbbiakat pedig meglátjuk. Amit mondhatok, hogy a motivációmmal biztosan nem lesz probléma” – fogalmazott a váltás körülményeiről

Laczkó János

. A 27 éves játékos mindezek mellett továbbra is folytatja nagypályás karrierjét. Az idő közben átmenetileg Gyulára költöző Szeged 2011 helyett már a szintén megyei I-ben szereplő Algyő SK csapatánál számíthatnak szolgálataira a hamarosan induló bajnoki évadban. A hazai futsal NB I-es pontvadászatában szereplő UTC idényével kapcsolatban pedig a következő várakozásainak adott hangot. „Jó pár meccsüket láttam már nézőként, nagyon tetszett, amit nyújtottak. Tavaly is azt reméltem, hogy az első négy között végeznek. Úgy hallottam azonban, hogy – amatőr sportról lévén szó – előfordultak olyan esetek, amikor a csapat létszámgondokkal küzdött. Bízom benne, hogy ezek az új kiírásban elkerülnek minket, és még komolyabb eredményeket tudunk majd elérni.”

Szuda Sándor

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.