Sport

Labdarúgás: bajba kerülhet a Nagymágocs a vásárhelyi döntetlennel

Labdarúgás: bajba kerülhet a Nagymágocs a vásárhelyi döntetlennel

2013. május 26., vasárnap
Labdarúgás: bajba kerülhet a Nagymágocs a vásárhelyi döntetlennel

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 28. fordulójában a bennmaradást jelentő tizedik helyért küzdő nagymágocsiak a HFC II. vendégeként léptek pályára. A helyzetek alapján a vendégek álltak közelebb a győzelemhez, de képtelenek voltak bevenni a hazaiak kapuját, így nehéz helyzetbe kerültek.

Krónika:

15. perc:

Egy vásárhelyi hazaadás megpattant Szentirmai sarkán, a labda éppen Szepesi elé perdült, akinek éles szögből leadott lövését Nagyistván kapus a kapufára ütötte, majd a visszafutó védők felszabadítottak.

21. perc:

Markovics I. szöglete a felső kapufáról Szepesi elé pattant, de a támadó lövése a védőkről szögletre vágódott. az újabb szögletet Markovics I. a rövid kapufára ívelte.

25. perc:

Markovics I. bal alsóba tartó lövését szögletre ütötte Nagyistván Ádám.

38. perc:

Jesenszki vezette befelé a labdát az alapvonalon, amikor a büntetőterületen belül szabálytalankodtak vele szemben a vendég védők, de Kócsó játékvezető "nagyvonalúan" kirúgást ítélt. az ellentámadásból Markovics I. centiméterekkel lőtt a jobb kapufa mellé.

63.perc:

Szepesi ért el egy lecsúszott lövést az alapvonal előtt, beadását Sándor Zoltán óriási helyzetben a jobb oldali léc mellé fejelte.

65. perc:

Szepesi bal lábas lövése ment el a bal alsó sarok mellett.

82. perc:

Hanga vezette egyedül Kovács kapusra a labdát, de elhamarkodottan 16 méterről ellőtte és a vendégek hálóőre biztosan hárított.

85. perc:

Konc beadását Tóth J. centiméterekkel fejelte a léc fölé.

Labdarúgó megyei I. osztály 28. forduló:

Hódmezővásárhelyi FC II. - Nagymágocs SE 0-0

Hódmezővásárhely, 100 néző. Vezette: Kócsó T.

HFC II.:

Nagyistván - Huszár, Muzsik, Szentirmai, Jesenszki - Báló M., Brizik-Bodrogi I. - Szűcs R. (Tóth J. 59'), Konc A., Komán (Nagy Á. 70') - Hanga.

Edző:

Rostás Károly.

Nagymágocs:

Kovács I. - Takács B., Sándor L., Markovics N., Takács Á. - Fejes F. (Kerekes L. 52'), Makai, Markovics I., Kovács F. - Sándor Z. (Lászlai R. 78'), Szepesi.

Edző:

Plenter Ferenc.

Jók:

Nagyistván, Szentirmai, Brizik-Bodrogi I., Tóth J., ill. Szepesi, Markovics N., Kovács F., Markovics I. Rostás Károly:

"Mindkét csapat felvállalta a nyílt sisakos támadójátékot, éppen ezért furcsa a gólnélküli végeredmény."

Plenter Ferenc:

"A futballt gólra és nem gólhelyzetre játszák."

Ifjúságiak:

Hódmezővásárhelyi FC II. - Nagymágocsi SE 12-1 (7-1) Góllövők: Mocsári (4), Pióker T. (4), Nagy A. (2), Vidéki A., Csiernyik M., ill. Farkas K.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.