Sport

Kézilabda: csodára készül az SZKKSE

Kézilabda: csodára készül az SZKKSE

2013. május 11., szombat
Kézilabda: csodára készül az SZKKSE
szkkse_inarcs17_gs

Vasárnap a Vasas otthonába látogatnak a dorozsmai lányok, míg a KSZSE-Algyő együttese hazai terepen mérkőzik meg a már bajnok egri főiskolásokkal.

Eddigi egyetlen hazai vereségét attól a Vasastól szenvedte el a Szeged-Kiskundorozsma KSE egysége, amelynek otthonában vasárnap 16 órától pályára lépnek

Marosán György

tanítványai. "Nagyon nehéz meccs lesz, egyetlen hazai vereségünket épp a Vasastól szenvedtük el. Nem tartunk ellenfelünktől, tesszük a dolgunkat inkább, azokkal az érzésekkel, érzelmekkel kézilabdázunk, ahogyan eddig is - ez megalapozhatja idegenbeli sikerünket is. Fegyelmezettség és alázat a játék iránt. Ha mérkőzés közben az elkerülhetetlen hullámvölgyeket sikerül átvészelnünk, megbirkózunk a klímával s lesz egy remek kapusteljesítményünk, mint legutóbb a Debrecen ellen, akkor csodát tehetünk" - árulta el érzéseit a rangadó kapcsán a tréner. Az angyalföldiek a Nyíradonnyal vannak óriási versenyfutásban az NB I/B Kelet 2. helyéért, így nyilvánvalóan mindent megtesznek a két bajnoki pont otthontarttásáért. Az ominózus őszi találkozón egyébként 33-29-es piros-kék siker született, ezért kellene visszavágniuk a szegedieknek idegenben, ami kétségkívül hatalmas, bravúros eredmény lenne. Még ennél is nagyobb bravúr lenne akárcsak a pontszerzés is a már bajnok egri főiskolások vendéglátójaként a KSZSE-től. A vasárnap 15 órakor az algyői Fehér Ignác Tornacsarnokban rendezendő találkozón a hazaiak sérülésektől sújtva tartalékosan tudnak csak kiállni, ráadásul juniorjaik OSB-döntőn szerepelnek a hétvégén. Miklós Melinda tanítványai a tisztes helytállásban reménykedhetnek, azaz, hogy sikerül jobb eredményt elérni az őszi, egri 38-23-as vereségnél.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.