Sport

Vízilabda: utolsó hazai alapszakaszmeccs meccs jön Baksáéknak

Vízilabda: utolsó hazai alapszakaszmeccs meccs jön Baksáéknak

2013. április 8., hétfő
Vízilabda: utolsó hazai alapszakaszmeccs meccs jön Baksáéknak

Kedd este a junior válogatott ellen játssza utolsó hazai alapszakaszmeccsét az A-Híd Szeged VE, amely már a BL-negyeddöntőre készül.

Szombat délelőtt az

egri főiskolások legyőzésével (15-7)

vigasztalódtak

Vincze Balázs

tanítványai a hétközi

ZF-Egerrel szembeni vereségért (8-11)

, kedden pedig a junior válogatott ellen zárják a hazai alapszakaszmeccseket.

Horkai György

ifjúsági vb-ezüstérmes alakulata az év elején már járt Szegeden, akkor

18-10-es szegedi diadalra

végződő parádés csatát vívtak a felek. Ez lesz az alapszakasz utolsó előtti meccse a mieinknek, akik az etapot a Fradi otthonában zárják április 13-án. A juniorok elleni hazai találkozó kedden 19 órától kezdődik az újszegedi sportuszodában. Ezekkel a találkozókkal Vincze Balázs együttese már az április 17-i, szerdai hazai (hódmezővásárhelyi) Bajnokok Ligája negyeddöntőre készül, amikor is az ellenfél a hazai nagy rivális ZF-Egert búcsúztató Crvena Zvezda lesz 18.45 órától. A meccsre már megkezdődött a jegyárusítás, az újszegedi sportcsarnok sportboltjában és a Gyarmati Dezső sportuszoda pénztárában lehet belépőt vásárolni elővételben 1000 forintért. A visszavágót április 30-án rendezik Belgrádban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.