Sport

Rögbi: spártai csatára készülnek a Gorillák

Rögbi: spártai csatára készülnek a Gorillák

2013. április 26., péntek
Rögbi: spártai csatára készülnek a Gorillák
szeged_gorillak_rogbi

Szombaton az Extraligában szereplő szegedi rögbisek számára a tavaszi szezon legfontosabb mérkőzése következik. Az ellenfél a magyar bajnokságban induló Nagyvárad Spartans csapata lesz - a Gorillák előrelépéséhez létfontosságú a győzelem.

A Fit World Gorillák RC számára az esemény más okból is fontos: a fiúk vadonatúj szerelésben, a támogatók jóvoltából megújult, teljesen professzionális öltözetben lépnek pályára, amit szeretnének győztes mérkőzésen felavatni. A fő mérkőzés előtt 13 órától kadét, utána 15.30-tól junior bajnoki mérkőzésen a szegedi fiatalok alkotta Dél-Alföldi Rögbi Akadémia a Velence-tavi Vikingekkel mérkőznek. A Szeged - Nagyvárad mérkőzésre hazai pályán, a Felső Tisza parti stadion centerpályáján kerül sor 14 órától. A mérkőzések megtekintése ingyenes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.