Sport

Labdarúgás: Monoron is kontráikban bízik Beretka

Labdarúgás: Monoron is kontráikban bízik Beretka

2013. április 25., csütörtök
Labdarúgás: Monoron is kontráikban bízik Beretka
beretkapeter_volan_mako016_mj

Az elmúlt hétvégén kiütötte a Makót a Tisza Volán - a szegediek ötből két gólt vállaló támadója, Beretka Péter taktikájuk sikerében bízik legközelebb is.

Közepes iramú és színvonalú, góltalan első félidő után parádézott legutóbbi hazai meccsén a Tisza Volán SC Szeged alakulata a megyei rivális

Makó elleni 5-0-s győzelem

alkalmával. A hazaiak támadója,

Beretka Péter

előbb a 61. percben egy szép szóló után a 16-os vonaláról gurított laposan a jobb alsó sarokba, majd

Kormányos Kolos

előkészítése után a 77. percben 8 méterről passzolt a kapuba, csapata 2. és 5. gólját szerezve. "

Rakonczai Zoltán

kiállítása nagy mértékben befolyásolta a mérkőzést, hiszen a kontráink így még inkább tudtak érvényesülni, sorra lőttük a gólokat. Ezek hatására még jobban kinyílt a Makó védelme, így további találatokat értünk el. Úgy érzem, nincs akkora különbség a két csapat között, mint amennyit az 5-0-s eredmény sugall" - idézte fel a Maros-mentiek elleni fényes diadalt a 23 éves labdarúgó, aki bízik benne hogy a Volánra váró következő egyhetes turnust is sikerrel veszik - szombattól szombatig három meccset vív

Tóth Ákos

együttese a Monor, Soroksár és Kecskemét ellen -, s a bajnokság végére ki tudják harcolni a bennmaradást. A Makó ellen két gólt szerző csatár bizakodó a szombati kirándulást illetően is. "Monorra megyünk, idegenben játszunk, s úgy érzem, kemény meccs vár ránk, de ez helyzetünkből adódóan minden találkozónkra igaz. Bízom azonban benne, hogy kontrákkal ezúttal is sikerül az ellenfél védelme mögé kerülnünk, s gólokat szereznünk" - fejezte ki reményeit Beretka Péter. A Monor SE - Tisza Volán SC Szeged NB III-as labdarúgó mérkőzést szombaton 17 órától játsszák.

A SZEGEDma.hu élőben közvetíti a találkozót!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.