Sport

Labdarúgás: kedvezőtlen előjelekkel a HFC az Üllő ellen

Labdarúgás: kedvezőtlen előjelekkel a HFC az Üllő ellen

2013. április 14., vasárnap
Labdarúgás: kedvezőtlen előjelekkel a HFC az Üllő ellen

A labdarúgó NB III Alföld csoport 19. fordulójában vasárnap délután 16.30-as kezdéssel a Hódmezővásárhelyi FC az Üllő SE csapatát fogadja. Az eddig győzelem nélkül álló hazaiak a korábbiaknál is kedvezőtlenebb előjelekkel várják Pest megyei ellenfelüket.

“Nagyon bíztam abban, hogy az Üllő ellen végre kompletten kiállva megszerezhetjük első győzelmünket” - kezdte a beszélgetést

Dezső Ferenc

, a vásárhelyiek edzője. “A győzelmünkben természetesen most is reménykedem, de az előjelek a korábbiaknál is kedvezőtlenebbek lettek. Az elmúlt két-három hétben a balszerencse üldöz bennünket, hiszen két középső védőnk közül előbb

Mucsi Dénes

, majd

Antal Krisztián

is megsérült. A Monor elleni találkozón

Marton Bencét

kiállították, és kéthetes eltiltása miatt csak a jövő héten számíthatok rá. A múlt hétvégén

Varga Leventét

tették harcképtelenné Sándorfalván, majd a keddi edzésen

Lékó

is megsérült. Tetézi bajainkat, hogy

Konc Adrián

korábbi sérülése kiújult, a tegnapi, Mindszent elleni megyei bajnokin pedig a csereként számításba jövők közül

Kökényt

egy összecsapást követően le kellett cserélni, míg

Huszka Milánt

kiállította a játékvezető, így ők sem játszhatnak. Az említett játékosok közül egyedül Antal Krisztián játékára van remény, így

Szakál Attila

után

Király Dávid

személyében újabb fiatalt hívok be a vasárnapi keretbe. A fenti gondok ellenére nagyon szeretnénk nyerni az Üllő ellen, hiszen ezzel a megyei csapatoknak – a Mórahalomnak és a Tisza Volánnak - is segíthetnénk. A nehézségek ellenére megpróbáltunk tisztességgel felkészülni, kérdés, hogy végre ki tudjuk-e használni az előző mérkőzéseken is kialakított helyzeteinket. Mindenesetre úgy készülünk, hogy hazai pályán megszerezzük végre első győzelmünket” – fejezte be Dezső Ferenc. Az üllői gárda még óriási versenyben van az osztályozóra jogosító helyek egyikének megszerzésében vívott harcban. Jelenleg a vendégek 23 ponttal ugyan csak a kilencedik helyen állnak, de a vesztett pontok alapján a hatodik helyen lehetnek. Számukra tehát nagy a tét, és mivel az elmúlt héten otthon szenvedtek vereséget, egy esetleges újabb botlás végzetes lehet számukra. Ősszel az utolsó percben szerzett góllal az üllőiek nyertek, azóta mindkét együttes játékosállománya alaposan kicserélődött.

A HFC várható összeállítása:

Vígh S. – Tóth J., Antal, Juhász S., Szakál – Brizik-Bodrogi I., Nagy A. – Szabó M., Hanyecz B., Klimaj – Varga M. Csere: Hegyi (kapus), Huszár, Keller, Király D.

Emlékeztetőül a legutóbbi egymás elleni meccsen (2012. szeptember 23.):

Üllő SE – Hódmezővásárhelyi FC 2-1 (0-1)

Üllő:

Szabó G. – Minárik, Várkonyi, Borbély, Vizi, Király A., Poncok, Jász-Papp (Gráczki 33’), Hamza, Simon Á. (Erdős 75’), Nagy G. (Csiszár 55').

HFC:

Kovács K. – Boros, Antal, Rácz L., Marton, Varga M., Juhász S., Klimaj (Hanyecz H. 85’), Gazsó (Hanyecz B. 55’), Konc A., Harangozó (Szabó M. 87’). Góllövők: Borbély (51’), Poncok (90’), ill. Antal (41’).

Így játszott az Üllő legutóbb:

Üllő SE – Vecsési FC 2-5 (1-3)

Üllő:

Magyar Á. – Hamza, Borbély, Farkas T., Vizi, Simon Á. (Rácz V. 71’), Szűcs R., Hollauer, Poncok, Elek (Lukács Á. 49’), Gál.

Az üllőiek gólszerzői:

Poncok (12’), Gál (73’).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.