Sport

Kézilabda: bosnyák válogatottat igazolt a Pick (FRISSÍTVE!)

Kézilabda: bosnyák válogatottat igazolt a Pick (FRISSÍTVE!)

2013. április 19., péntek
Kézilabda: bosnyák válogatottat igazolt a Pick (FRISSÍTVE!)
vladimirvranjes

A nemzetközi kézilabda-szakportál, a Handball-Planet.com értesülései szerint a bosnyák Vladimir Vranjes a Pick Szeged új igazolása.

A 25 éves bosnyák beállós

Vladimir Vranjes

csatlakozik a Pick Szeged gárdájához a következő szezonban -

írja a Handball-Planet.com

. A bosnyák válogatott játékos az elmúlt szezonban a spanyol Ademar Leónt erősítette, ám most a hispán klub meggyengült anyagi lehetőségei okán vált. A remek védő hírében is álló Vranjes a RK Borac Banja Luka csapatától igazolt a Leónhoz 2012-ben. A Tisza-parti alakulathoz

a klub honlapjának

információi szerint két esztendőre elszegődő bosnyák 2010-ben a Banja Luka színeiben pályára lépett a Tatabánya elleni EHF-kupa-meccsen, ahol a Bányász ellen egyszer talált be. A magyar együttes 25-23-ra és 29-21-re nyert a bosnyák csapat ellen. Már a Leónban játszva az idei szezonban mutatkozott be az európai topsorozatban, a Bajnokok Ligájában, ahol 18 gólt szerzett. Szerepet kapott a Veszprém ellen is, Leónban kétszer, míg a Veszprém Arénában négyszer talált a kapuba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.