Sport

Hátország: Kikelet Kupa köszönti a tavaszt a Kisstadionban

Hátország: Kikelet Kupa köszönti a tavaszt a Kisstadionban

2013. április 26., péntek
Hátország: Kikelet Kupa köszönti a tavaszt a Kisstadionban

A CIB Bank támogatásával, a Tisza Volán SC labdarúgó-szakosztály szervezésében 2006-os és 2007-es születésű focisták vívnak majd nagy csatákat szombaton.

A Tisza Volán SC labdarúgó-szakosztálya 2013. április 27-én, szombaton gyermeklabdarúgó-tornát rendez 5. CIB BANK - Kikelet Kupa néven a 2006-ban és 2007-ben született korosztály részére az újszegedi Kisstadionban. A viadal 10 órától 13.10-ig tart, az eredményhirdetésre 13.20-kor kerül sor. A kupa résztvevői: Bajai LSE, Kiskunhalas Szilády RFC, Rendőr TE, Szolnoki Szanda FS, Hírös-Ép Kecskemét, Szentmiklósi FS Tisza Volán SC I. és II. csapata. A rendezvény fő támogatója a CIB Bank. A szervezők a programra szeretettel várnak minden, a labdarúgás iránt érdeklődő kislányt, kisfiút a szüleikkel, ahol a Tisza Volán Focisuli szakembereivel megbeszélhetik bekapcsolódásukat az egyesület korosztályos foglalkozásaiba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.