Sport

Baráth Etele maradt az MKKSZ-elnök

Baráth Etele maradt az MKKSZ-elnök

2013. április 7., vasárnap
Baráth Etele maradt az MKKSZ-elnök

Petrovics Kálmán fejlesztési alelnöknek nevezték ki

További négy évre Baráth Etelét választotta meg elnökének a Magyar Kajak-kenu Szövetség (MKKSZ).

A szövetséget 1995-től irányító sportvezető a szombati tisztújító közgyűlésen, az újraválasztása után arról beszélt, hogy a londoni olimpia után komolyan elgondolkodott azon, hogy nem jelölteti magát ismét, ám később mégis a folytatás mellett döntött. "A sportágban ősszel megjelenő nehézségek legyőzésének szándéka, valamint az új stratégia kidolgozásának lehetősége ösztönzött arra, hogy vállaljam a további munkát" - indokolta döntését az MKKSZ tájékoztatása szerint

Baráth

, akinek nem volt ellenfele a választáson. A következő ciklussal kapcsolatos terveiről azt mondta, azért fog dolgozni, hogy a sportág eredményessége megmaradjon, viszont társadalmi elfogadottsága fejlődjön. "A sportág legfontosabb célja, hogy egészséges gyerekeket neveljen, és évtizedekig tartsa meg őket a sportág számára. Szellemi és fizikai kultúrát szeretnék terjeszteni, ez lesz a jelszavunk a következő négy évben" - beszélt a feladatokról Baráth. A közgyűlés megválasztotta a szövetség alelnökeit is a következő ciklusra:

Kadler Gusztáv

lett az általános,

Schmidt Gábor

pedig a szakmai alelnök, fejlesztési alelnöknek

Petrovics Kálmánt

, stratégiai alelnöknek pedig

Apáthy Endrét

választották meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.