Sport

Asztalitenisz: a sereghajtónak lejtett az asztal

Asztalitenisz: a sereghajtónak lejtett az asztal

2013. április 8., hétfő
Asztalitenisz: a sereghajtónak lejtett az asztal

A pontszerzés reményében lépett asztalhoz a szegedi együttes a sereghajtó, a bennmaradásért küzdő nyírségiek otthonában, de a hazai pálya minden előnyét élvező házigazda ellen némi meglepetésre pont nélkül maradtak Dudásék.

A mindig fontos páros összecsapás során a

Dudás, Kószó

kettős a döntőjátszmában már 6-2 arányban is vezetett, amikor megdöbbentő módon a játékvezető szabálytalannak ítélte Dudás adogatását, amely annyira megzavarta a szegedi egységet, hogy több pontot nem szerzett a találkozó során, 1-0. Tovább borzolta a kedélyeket, hogy Kószó 1-1-es játszmaaránynál 9-8-nál szép labdamenetet nyert a felnőtt válogatott keretnél is számításba vett Majoros ellen, azonban a játékvezető érthetetlenül újrajátszást rendelt el. Az egymást követő, két erősen vitatható ítélet megzavarta a szegedi játékost, így 2-0 arányban vezetett a házigazda. Hiába kapaszkodott ezután a Floratom – Dudás és Kószó előbb

Barit

, majd

Tóthot

múlta felül –

Kancsár

nem bírt ellenfeleivel, így Dudásnak 5-4-nél az egy pontért kellett küzdenie Majorossal szemben, de nem járt sikerrel.

Férfi asztalitenisz Extraliga 15. forduló:

Nyírbátori ASE – Floratom Szeged AC Kalo-Méh 6–4

A szegedi győzelmeket szerezték:

Dudás 2, Kószó A. 2 Lukács Levente:

"Ami régóta várható volt, ezúttal bekövetkezett: ha két húzóemberünk nem teljesít a maximumhoz közeli szinten, nem tudunk pontot szerezni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.