Sport

Futsal: elmaradt a "nagy verés" Nagykátán

Futsal: elmaradt a "nagy verés" Nagykátán

2013. március 21., csütörtök
Futsal: elmaradt a "nagy verés" Nagykátán

Az NB II Keleti csoport tabellájának élmezőnyébe tartozó Nagykáta otthonában szenvedett kétgólos vereséget az SZTE EHÖK SE futsalcsapata a legutóbbi fordulóban.

A

Hökkentő.hu beszámolója

alapján az előzetesen "nagy verést" ígérő hazaiak 10 perc elteltével úgy tűnt, beváltják fogadalmukat, s alaposan kitömik az egyetemistákat, lévén ekkorra már 3-0-ra húztak el.

Várnagy Milán

szépítő találatát újabb hazai gól követte rövidesen, ám a szünetre felzárkózott a vendég csapat,

Kalános János

előbb tízméteresből, majd

Berndt Dániellel

vezetett akció végén vette be a hazai kaput (4-3). Fordulás után a hazaiak lerohanták a mieinket, két gyors góllal 6-3-ra mentek, majd Várnagy zárkóztatott, az újabb kátai gól után pedig a 34. percben

Szokolai Tamás

alakított ki a későbbi végeredményt. A hátralévő időben a Tisza-partiak többször is forróvá tehették volna a hazaiak számára a találkozót, ám a helyzetek kimaradtak, pedig a hajrában szinte kapujukhoz szegezték az ellenfelet. Legközelebb a Cserenkó-csapat hazai közegben játszik, március 25-én, hétfőn, 19.30-tól a Siketek csapatát fogadják az algyői fehér Ignác Tornacsarnokban.

Férfi futsal NB II Keleti csoport 23. forduló:

Kincsem Lovaspark-Nagykáta SE - SZTE EHÖK SE 7-5 (4-3)

Nagykáta, Városi Sportcsarnok, 100 néző. Vezette: Kovács, Rózsa, Richter

Nagykáta:

Borsi - Nagy, Fülöp, Vörös I., Vörös P.

Csere:

Ködöböcz, Kocsi, Balazsin, Tóth, Molnár, Horváth.

Játékos-edző:

Vörös István

SZTE EHÖK SE:

Gyenes - Várnagy, Kalános, Ferenczi, Berndt Csere: Huszár, Kozma, Hegedűs, Bacher, Szokolai, Vékes, Nagy (kapus).

Vezetőedző:

Cserenkó Szabolcs

Gól:

Vörös I. (4'), Fülöp (8', 9', 23'), Nagy (13', 27'), Vörös P. (29'), ill. Várnagy (12', 29'), Kalános (17' - tízméteresből, 19'), Szokolai (34').

Sárga lap:

Ködöböcz (20'), ill. Várnagy (40'). Vörös István:

"Szimpatikus ellenfelet sikerült legyőznünk. Egy új játékformát próbáltunk játszani, de sajnos ez nem úgy működött, ahogy szerettük volna. Ennek ellenére hoztuk a kötelezőt. Gratulálok az szegedi csapatnak, mert sokat fejlődtek az őszi meccshez képest."

Cserenkó Szabolcs:

"Mind a két félidőben egy-egy góllal kaptunk ki a bajnokságban harmadik helyen lévő csapattól. Szerintem ez teljesen vállalható eredmény. Az elején túlságosan tiszteltük az ellenfelet, ennek volt köszönhetően 4-1-es részeredmény. A szünetre feljöttünk. Mind a két sor jelesre vizsgázott küzdeni akarásból. Gratulálok a Nagykátának!"

A férfi futsal NB II Keleti csoportjának jelenlegi állása:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.