Sport

A hét utánpótlás-játékosa a SZEOL SC-ben: Oláh Levente

A hét utánpótlás-játékosa a SZEOL SC-ben: Oláh Levente

2013. március 20., szerda
A hét utánpótlás-játékosa a SZEOL SC-ben: Oláh Levente

Új sorozatunkban minden héten bemutatunk a SZEOL SC kötelékéből egy játékost, aki kiemelkedő teljesítményt nyújtott az utánpótlás-bajnokságok hétvégi fordulóiban.

Az tavaszi idény harmadik hetében a SZEOL SC első osztályú U13-as csapatában a Vác ellen 5-1-re megnyert hétvégi bajnoki mérkőzésen

Oláh Levente

kiemelkedő teljesítményt nyújtott, négy gólt lőtt.

- Levente, jól kezdted a tavaszt, az első hazai fordulóban kettőt rúgtál az Újpestnek, most meg ezt megduplázva négyet a Vácnak. Ha neked jól megy, nyer a csapat?

- Nagyarányú, de nehéz győzelem volt mindkettő, jó taktikával játszottunk, szerintem támadásban erős a csapat, és nekem is ment a góllövés.

- Jobblábas játékosként gyakrabban inkább a bal szélen játszol.

- Igen, és ezt így nagyon szeretem, mert befelé cselezhetek, passzolhatok, lőhetek, ezek a mozdulatok az erősségeim, viszont védőmunkámon sok a javítani való, és a gyorsaságomat is fejleszteni kell.

- Ki a kedvenc játékosod, és miért?

-

Neymar

, mert tetszenek a cselei és jó csapatjátékos. Szerintem hamarosan a Barcelonába vagy a Bayernbe fog igazolni.

Oláh Levente

Született: Szeged, 2001. március 31., Szeged Hatévesen a Rendőr TE-ben kezdett focizni, nyár óta a SZEOL SC labdarúgója Iskola: Tarján III. Ált. Isk. 5/A. osztály Edzője: Herczeg Gábor

- Erre bizony van esély, de hol fogsz te játszani néhány év múlva?

- Válogatott szeretnék lenni, álmom, hogy világbajnokságon és a Bajnokok Ligájában játszhassak.

- Hogy megy a tanulás, vannak-e terveid a labdarúgáson túl?

- Elég jól tanulok, főleg ötöseim vannak, kedvenc tantárgyam a testnevelés és az informatika…, de a focitól sosem szeretnék elszakadni… Egyszer edző szeretnék lenni, nagyon megszerettették velem ezt a világot azok, akik eddig a Rendőr TE-ben és a SZEOL SC-ben foglalkoztak velem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.