Sport

Labdarúgás: testvérvárosával ikszelt a Sándorfalva

Labdarúgás: testvérvárosával ikszelt a Sándorfalva

2013. február 23., szombat
Labdarúgás: testvérvárosával ikszelt a Sándorfalva

A Sándorfalva csapata a település testvérvárosával, a romániai újszentessel mérkőzött meg szombaton, s egy bajnoki színvonalú találkozón született 2-2-es döntetlen.

Adatbank

Böngéssze át a Csongrád megyei I. és a megyei II. osztály teljes adatbankját az összes átigazolással és az edzői véleményekkel!

Egy jó erőkből álló, atletikus felépítésű játékosokkal érkező Újszentest fogadott a Sándorfalva. A testvértelepülés csapata a romániai megye élvonalában játszik és meglehetősen nagy iramot diktált. Igaz, hogy a mérkőzés nagy részében a hazaiak uralták a játékot, de egy percig sem lehetett megnyugodniuk, mert rögtön helyzetbe került a vendégalakulat. Így történt ez a második félidő elején, mikor két védelmi megingást könyörtelenül góllá váltottak a románok. Vasaséknak végül sikerült egalizálni az eredményt, Mihalkó Máté büntetőből, Széll pedig egy akciót követően talált a hálóba.

Sándorfalva SK – Újszentes 2-2 (0-0).

Sándorfalva, 50 néző, vezette: Kormányos, Kucsora

Sándorfalva:

Vasas – Barna, Grósz, Bálint D., Bálint T., Molnár, Mihalkó G.., Mihalkó M., Fodor, Major, Kittl. Cserék: Kanász L., Széll, Landler.

Sándorfalva gólszerzői:

Mihalkó M. (11-esből), Landler. Tóth János:

Igaz, hogy még mindig kevesen vagyunk, de nem aggódom, a bajnoki rajtra összeérünk, ráadásul a keret magja már két éve együtt van és játssza ugyan azt a játékot, taktikát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.