Sport

Labdarúgás: Péter mesterhármasával nyert a Tápé

Labdarúgás: Péter mesterhármasával nyert a Tápé

2013. február 24., vasárnap
Labdarúgás: Péter mesterhármasával nyert a Tápé

Utolsó edzőmérkőzésén öt csatárgóllal 6-1-re győzött a kissé megfogyatkozott Tápé Sándorfalván, a helyi megyei másodosztályú gárda ellen.

A hazai gárda azon kevés csapatok közé tartozik a megye második vonalában, akik se előre, se hátra nem tekintenek, se reménnyel, se komoly félelemmel. Magyarán egy biztos középcsapat a Sándorfalva II., amely ha ugyanazt a formát hozza, mint az előző félévben, magabiztosan megőrizheti helyét a középmezőnyben, hiszen a feljutó helytől 9, a jelen állás szerinti kiesőtől pedig 6 pontra van. A Tápé csapata azonban csak egy győzelemre, 3 pontra van lemaradva a dobogótól az élvonalban, és 8 pontra az éllovastól - egy huszáros hajrával nagyokat léphetnek előre

Paksi Péter

tanítványai. Sajnos azonban egy héttel a rajt előtt kisebb sérülések, betegségek tizedelték a csapatot:

Kecskés

és

Pöszmet

izomproblémák,

Cseh, Németh

és

Simon

betegség miatt kényszerül pihenőre, míg

Kőszegi

és

Farsang

egyéb elfoglaltság miatt hagyta ki a vasárnapi edzőmeccset.

ADATBANK!

Böngéssze át a Csongrád megyei I. és a megyei II. osztály teljes adatbankját az összes átigazolással és az edzői véleményekkel!

A találkozó a papírforma szerint alakult, már az első percektől a Tápé irányított, az osztálykülönbség megmutatkozott. A helyzetek futószalagon érkeztek, és ezúttal azok kihasználásával sem akadt probléma.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés:

Sándorfalva II. – Tápé ESK 1-6 (0-3)

Sándorfalva, 50 néző. Vezette: Szűcs.

Tápé:

Kispéter – Szűcs, Hegyesi, Szélpál, Márki, Mike, Brinszky, Tóth L., Dlusztus, K. Tóth, Péter.

Cserék:

Erdei, Bubori, Papdi.

Vezetőedző:

Paksi Péter.

Gól:

Hevesi, ill. Péter 3, K. Tóth 2, Bubori. Molnár János ügyvezető elnök:

"Komoly céljaink vannak a bajnokságban, keményen kell majd dolgoznunk. Ezen az edzőmeccsen főként a támadójátékunk erősítése, gyakorlása volt a cél."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.