Sport

Labdarúgás: leküzdötte a Tömörkényt a Kistelek

Labdarúgás: leküzdötte a Tömörkényt a Kistelek

2013. február 17., vasárnap
Labdarúgás: leküzdötte a Tömörkényt a Kistelek

Zámbori Gábor duplája segítette sikerhez a tartalékosan pályára lépő megyei I. osztályú alakulatot a vasárnapi derbin.

Az eső áztatta kisteleki pályát kímélendő Ópusztaszeren randevúzott vasárnap a megyei I. osztály tizenharmadik helyén telelő Kisteleki TE és a megye II-ben jelenleg tizedik Tömörkény KSE. Mindkét együttes keményen készül a két hét múlva esedékes bajnoki rajtra, hiszen nehéz feladat vár rájuk a tavasszal, ki kell harcolniuk a biztos bennmaradást.

Hódi Mihály

legénységéből ezúttal többen hiányoztak:

Keresztes

kapus húzódás miatt pihent, s

Kispál

mellett többek között a legveszélyesebb támadók,

Rostás, Ruzsinszki

és

Szél R.

sem álltak a mester rendelkezésére. Ugyanígy nem ült már a kispadon a kapus

Kalics Dániel

, akivel kapcsolatban friss hír, hogy a megye II-es Csanyteleknél folytatja hálóőri pályafutását. A lelkes tömörkényiek ennek megfelelően meg is nehezítették az esélyesebb ellenfél dolgát, szoros mérkőzésen csak 3-2-re tudott nyerni a megye I-es alakulat. Kiemelkedett

Zámbori Gábor

, a tapasztalt, 37 esztendős futballista kétszer köszönt be. A Kistelek jövő héten Üllésen fejezi be felkészülési meccseinek sorát, február 24-én (vasárnap) 11 órakor kezdődik majd az az összecsapás a megye II-es gárda otthonában.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

Kisteleki TE - Tömörkény KSE 3-2 (2-1).

Ópusztaszer, vezette: Fodor Lajos.

Kistelek:

Szalkai - Bosánszki M., Bosánszki Zs., Mészáros, Bárkányi, Papp D., Tóth T., Getyinás, Tóth Á., Zuh, Zámbori. Játszottak még: Gera, Kiss T., Farkas B. Vezetőedző: Hódi Mihály.

Gólszerzők:

Zámbori (2), Tóth T., illetve Boldog, Koncz G. Hódi Mihály:

"Nagyon sok javítanivalónk van még a hátralévő két hétben. Fáradtan mozgott a csapat, de így is megérdemelten nyertünk. Amennyiben a hiányzók rendelkezésre álltak volna, talán még jobb lett volna a játék, még magabiztosabb a győzelem, de alapvetően így sincs okunk panaszra."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.