Sport

Jégkorong: idegenben nyert a Tisza Volán-Spartak U12-es csapata

Jégkorong: idegenben nyert a Tisza Volán-Spartak U12-es csapata

2013. február 28., csütörtök
Jégkorong: idegenben nyert a Tisza Volán-Spartak U12-es csapata

Újabb sikert könyvelhetett el a Tisza Volán jégkorong szakosztálya az elmúlt hétvégén.

Az

OB II-es csapat hazai (11-1)

és az U14 korosztály idegenbeli (22-0) győzelme mellett, a szabadkai Spartakkal közös U12 csapata 6-5 arányban diadalmaskodott Budapesten a Kanadai Magyar Hokiklub hasonló korú jégkorongozói felett. Az első harmadban a hazaiak szereztek előnyt, amelyet a szegediek több sikertelen kísérletet követően kiegyenlítettek. A mérkőzésnek ebben a szakaszában a hazai csapat jobban használta ki lehetőségeit, így a harmad végére egy gólos előnyre tettek szert. A második harmadban összeállt a szegediek játéka, és először egyenlítettek, majd a vezetést is sikerült átvenniük. A harmadik harmadban úgy tűnt feltámad a budapesti csapat, azonban a Volán-Spartak a hajrára kétgólos előnnyel fordult, melyben nagy szerepe volt a kiváló kapusteljesítménynek is. A mérkőzés végén a hazaiak erejéből csak arra futotta, hogy egy gólra csökkentsék vereségüket, így a szegediek megérdemelt győzelmet arattak. Az U-12 csapat minden játékosa dicséretet érdemel, hiszen az ütött gólok mellett kiváló kapus teljesítménnyel, védőmunkával és gyönyörű gólpasszokkal járultak hozzá az elért sikerhez.

Tisza Volán-Spartak - Kanadai Magyar Hokiklub 6-5 (1-2, 2-0, 3-3)

A szegediek gólszerzői:

Csanádi Zsombor 3, Bogesic Vedran 1, Keceli Mátyás 1, Sebők Krisztián 1.

Tisza Volán-Spartak U12 csapata:

Bogesic Vedran, Csanádi Zsombor, Dordevic Aleksandar, Harmati Bertalan, Katancic Erih, Keceli Mátyás, Pallos Péter, Papic Sergej, Rackov Viktor, Sarcevic Matej, Sebők Dominik (kapus), Sebők Krisztián, Szabó Márton, Szalai Gergő, Tasnádi Tamás, Vidakovic Matej, Vojnics Balázs.

Edzők:

Csiki Csaba, Balázs Csongor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.