Sport

Műkorcsolya és jégtáncverseny a szegedi műjégpályán

Műkorcsolya és jégtáncverseny a szegedi műjégpályán

2013. január 22., kedd
Műkorcsolya és jégtáncverseny a szegedi műjégpályán

Az ICE-TEAM Műkorcsolya és Jégtánc Sportegyesület, valamint a Szegedi Sport és Fürdők Kft. közös szervezésében szombaton rendezik a Napfény Szeged Kupa műkorcsolya- és jégtáncversenyt a szegedi műjégpályán.

A Napfény Szeged Kupa Rekreációs Nyílt Vidék Bajnokság, Műkorcsolya és Jégtánc Kűrverseny programjai január 26-án, szombaton reggel 9 órakor kezdődnek, amint arról portálunkat

Lovas Mária,

az ICE-TEAM Műkorcsolya és Jégtánc SE vezetőségi tagja tájékoztatta. A díjmentesen megtekinthető versenyre kilátogatók az utánpótlás és junior jégtáncos korcsoportok szóló és páros szabadprogramjait csodálhatják meg, de a 2002 után születettek műkorcsolya-szabadprogramja is tartalmas szórakozást ígér. Mindezek mellett kerül sor a rekreációs vidékbajnokságra, ahol a rekreációs céllal műkorcsolyázók kűrjei tekinthetők meg. A rendezvény 15 óráig tart, helyszíne természetesen a szegedi műjégpálya, a belépés pedig ingyenes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.