Sport

Hátország: alapszakaszgyőztes a KSZSE OSB csapata

Hátország: alapszakaszgyőztes a KSZSE OSB csapata

2013. január 19., szombat
Hátország: alapszakaszgyőztes a KSZSE OSB csapata

Két pont veszteséggel lett a Nyílt Serdülő Bajnokság F csoportjának győztese a Kézilabda Szeged Sportiskola Egyesület, miután nagy csatában két góllal kikapott Orosházán.

A mezőnyből messze kiemelkedő két csapat találkozója izgalmas, jó mérkőzést hozott, amelyen csak a kisebbik cél teljesült szegedi szempontból, miszerint nem kaptak ki öt gólnál többel. A cél az országos döntőbe jutás, ennek eléréséért lépéselőnyben maradtak az orosházi csapattal szemben, mivel a hazai pályán elért hatgólos győzelem miatt a későbbi összevetésben jobbnak számítanak a Tisza-partiak. A felsőházi rájátszásban a Debrecen, a Miskolc már biztos ellenfél, a másik két rivális az Ózd, a Hajdúnánás és az Eger csatai közül kerül ki.

Országos Serdülő Bajnokság:

Orosházi NKC – Kézilabda Szeged SE 28-26 (15-13)

KSZSE:

Máté-Tóth – Speth 1, NÉMET 7, Deák 5, Sebők, Szécsi 5, Giricz 5.

Csere:

Kürti, Horvát (kapusok), Czesznak 3, Sevaracz, Koltai, Rácz, Farkas.

Orosházi gólszerzők:

Zvolenszky 7, Antal 6, Molnár 5, Szűcs 5, Balogh 3, Bene 2 Miklósné Kocsis Éva:

"Igazi rangadó hangulatú, jó iramú, kemény mérkőzés volt. Sajnos a jó játékkal több játékosom adós maradt."

Czesznak György:

"Nagy iramú mérkőzésen maradtunk alul, egy jól felkészült Orosháza ellen. Sajnos ma sok hibát vétettünk, és bátortalanul játszottunk, ez már nem fér bele ilyen jó ellenféllel szemben."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.