Sport

Fallabda: Szegeden rendezik az egyetemi ob-t

Fallabda: Szegeden rendezik az egyetemi ob-t

2013. január 16., szerda
Fallabda: Szegeden rendezik az egyetemi ob-t

A Szegedi Tudományegyetem látja vendégül idén Magyarország legjobb egyetemista és főiskolás fallabdásait, a versenyt február 2-án rendezik - olvasható az universitas honlapján.

A Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS) megbízásából az SZTE Sportközpont és a Kenyérgyári úti Squash Club Szabadidőközpont rendezi meg 2013-ban a Squash Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Egyéni és Csapatbajnokságot. A február 2-i viadalon női és férfi egyéni számban, valamint csapatküzdelemben - egy intézményből egy nő, illetve két férfi - mérhetik össze erejüket a sportolók. Egy egyetem vagy főiskola több együttessel is jelentkezhet, az elért egyéni helyezések pontszámainak összege határozza meg a csapatverseny végeredményét. Svájci rendszerben minden helyet kijátszanak, európai számolással - 11-ig minden labdamenet pontot ér -, 3 nyert szettig. A győztesek és a helyezettek érem- és kupadíjazásban részesülnek. A bajnokságra a MEFS

általános versenykiírásának

megfelelő hallgatók nyújthatnak be nevezést január 28. (hétfő) 22.00 óráig

e-mailben

. A regisztrációs díj a MEFS előírása szerint 500 Ft/fő, illetve a helyszínen 1000 Ft/fő. A verseny védnökei

Szabó Gábor

, az SZTE rektora és

Kiss Ádám

, a MEFS elnöke. A szervezők szeretettel várják az indulni szándékozó hallgatók jelentkezését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.