Sport

Kézilabda: a DMKSE-vel új fejezet nyílik a sportág vásárhelyi életében

Kézilabda: a DMKSE-vel új fejezet nyílik a sportág vásárhelyi életében

2012. december 2., vasárnap
Kézilabda: a DMKSE-vel új fejezet nyílik a sportág vásárhelyi életében

Hódmezővásárhely kézilabdasportja egy új egyesülettel gazdagodott, nemrégiben ugyanis megalakult a Dél-magyarországi Kézilabda Sportegyesület. Nagy terveket szövögetnek a klub háza táján, a sportág jövőjét látják sokan benne.

A

Dél-magyarországi Kézilabda Sportegyesület

, azaz a DMKSE 2012. november 25-én alakult, stabil alapját a már több mint egy éve, sikert sikerre halmozó Koczka Kézisuli csapata adja. Az utánpótlás-nevelő sportiskolából kinevelkedett játékosok, a későbbiekben a csapataikkal együtt, az újonnan alakult klubban folytathatják a pályafutásukat. Magyarország legeredményesebb kézilabdacsapatai közé vágynak a fiúk és a lányok frontján egyaránt, s igyekeznek Hódmezővásárhely múltbéli sikereihez hűen szerepelni, a város kézilabdasportját visszahelyezni az ország sporttérképére. A minőségre és a profizmusra törekszenek az újonnan alakult csapatnál, melyből hiány és melyre igény van már a legkisebb korosztályoknál is, ezt hűen mutatja a Koczka Kézisuli népes utánpótláslétszáma. A kézilabda jövőjét hosszú távon biztosíthatja a DMKSE, mely folyamatosan épülve, együttműködve a Koczka-csapattal, sok szép sikert hozhat még a hódok városának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.