Sport

Futsal: Tóth Attila már a Szeged - Veszprémre készül

Futsal: Tóth Attila már a Szeged - Veszprémre készül

2012. december 5., szerda
Futsal: Tóth Attila már a Szeged - Veszprémre készül

A hétfői budaörsi döntetlen után szombaton győzelemre készül hazai pályán az UTC Futsal Team. A hazaiak gólvágója azonban óvatosságra int: a kiegyenlített mezőnyben a hétvégi ellenfelet sem szabad félvállról venni.

Hétfő este kísértetiesen, szinte már hollywoodi módra ugyanolyan forgatókönyv szerint alakult az UTC Aramis elleni idegenbeli mérkőzése, mint a szezon elején a hazai találkozó: a hazai csapat szerzett vezetést, a vendégek fordítottak és kétszer is vezetni tudtak, majd a házigazda végül az utolsó másodpercekben egyenlített, s csakúgy mint szeptemberben, ezúttal is 3-3 lett a vége. Meccsben azonban bőven benne volt az újszegedi győzelem, hiszen

Brinszky Adrián

legénysége számos kapufát lőtt. "Összességében reális eredmény született hétfőn az Aramis otthonában, mert bár nekünk volt öt kapufánk, mezőnyben azonban a hazaiak kicsit jobbak voltak. Ez is mutatja a két csapat közötti erőviszonyok kiegyenlítettségét, így mindketten elégedettek lehetünk a döntetlennel" - tekintett vissza a csapat házi góllövőlistáját vezető

Tóth Attila

, aki a hivatalos jegyzőkönyvben írtakkal ellentétben betalált a találkozón - igaz korábban a MAFC ellen épp fordítva történt, öngólt lőtt az ellenfél jóllehet végül az UTC csatára kapta meg a gólt. Elmondta, a budaörsiek négyszer edzenek egy héten, nagypályára csak hétvégente mennek, amikor meccs van, külön ilyen edzéseken nem vesznek részt. Látszott a játékukon mindez, kiváló figurákkal próbálkoztak ellenünk is. A rutinos labdarúgó az edzések kapcsán hozzátette, részben könnyebb most, hogy véget ért a nagypályás idény, hiszen többet tudnak pihenni a nagypályás bajnokságokban is érdekelt csapattagok, s jobban lehet koncentrálni a futsalra. Ugyanakkor nehézsége is van a téli időszaknak, hiszen többen is mindennap edzettek nagypályára és futsalra is, most azonban nincs mindennap tréning. Szombaton este a tabella alsó felében álló újonc Veszprém ellen vív újabb mérkőzést a szegedi alakulat. "Jelenlegi helyezése ellenére a Veszprém sem könnyebb ellenfél a többieknél, hiszen nagyon kiegyenlített a mezőny az idei szezonban, igazából csak a Győr magaslik ki az NB I-ben. A bakonyiak hasonlóak a Haladáshoz, akiket nem tudtunk legyőzni legutóbb itthon, de szeretnénk folytatni a jó hazai sorozatunkat szombat este. A Haladás elleni vereség elég is lesz a szezonra" - közölte Tóth Attila a szombat este 18.30-kor az újszegedi sportcsarnokban rendezendő találkozó kapcsán. Az újszegedi csapatnak a szombat esti Szeged - Veszprém (ezúttal futsal)derbin kívül még két komoly megmérettetése lesz decemberben: a hétfő este épp egymás ellen játszott Berettyóújfalu, illetve Gödöllő-Vasas csapatához látogatnak a mieink 12-én, majd 17-én.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.