Sport

Futsal: Szeged - Veszprém ezúttal kicsit másképp

Futsal: Szeged - Veszprém ezúttal kicsit másképp

2012. december 7., péntek
Futsal: Szeged - Veszprém ezúttal kicsit másképp

Ismét Szeged - Veszprém rangadót vívnak az újszegedi sportcsarnokban szombaton este 18.30-tól, ám ezúttal nem kézilabdáról van szó: a férfi futsal NB I-ben csap össze a két város csapata.

A Szeged - Veszprém összecsapásoknak mindig óriási presztízsértéke van, tekintve a kézilabdás rivalizálást. Szombaton este futsalban méri össze tudását a két gárda. Brinszky Adrián alakulata Veszprémben 5-0-s győzelmet aratott a két csapat őszi mérkőzésén, s az újszegediek ezóta is remekül szerepelnek a bajnokságban, mindössze két, Aramis elleni döntetlent, s egy Haladással szembeni hazai vereséget jegyezhetnek hét győzelmük mellett. Az UTC betömörülő mezőnyben áll a tabella 3. helyén 23 ponttal, épp annyival mint a Gödöllő-Vasas gárdája, mely legutóbb, a még 25 ponttal 2. Berettyót verte 3-2-re. Az Aramis 18 egységgel az 5., ám itt egy külön csata is zajlik a zöld asztalnál, hiszen az Aramis - Gödöllő összecsapás eredménye (2-5) óvás alatt van, egy késve érkező vendégjátékos második félidei pályára lépése miatt.

ONLINE!

Szombat este 18.30-tól online közvetítjük az UTC Futsal Team - 1. FC Veszprém bajnoki futsalmérkőzést! Szurkoljunk együtt a szegediek győzelméért!

A szombat esti vendégek messze nem állnak olyan jól futsalban, mint kézilabdában, ezt már a tabellán elfoglalt pozíciójuk is mutatja. A 9. helyen álló bakonyiak legutóbb alsóházi rangadón 2-2-es döntetlent játszottak a MAFC-cal, de a szezonban vívtak bár érdekes eredménnyel zárult meccset: otthoni bravúr volt, hogy a nyitányon ikszeltek a Berettyóval (1-1), majd az Aramistól is éppcsak kikaptak (0-1), míg idegenben megverték a gyengélkedő DEAC-ot (7-5), és a Rubeolát is (5-2). A szombat esti futsalon várhatóan azért kétségtelenül az újszegedieknek áll a zászló, s joggal remélheti minden hazai szurkoló, hogy a 18.30-kor az újszegedi sportcsarnokban kezdődő találkozót behúzza az UTC.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.