Sport

Dzsúdó: a domaszéki fiatalok ismét remekeltek

Dzsúdó: a domaszéki fiatalok ismét remekeltek

2012. december 1., szombat
Dzsúdó: a domaszéki fiatalok ismét remekeltek

A közelmúltban rendezte meg a Magyar Judo Szövetség a 2012 évi Serdülő "A" korosztályos Országos Bajnokságot.

A domaszéki csapatból hárman indultak ezen a versenyen.

Katona Orsolya

+63 kg-ban küzdött az éremért és sikert ért el, felállhatott a dobogó harmadik fokára.

Gunics Endre

-45 kg magabiztos fellépéssel ipponokkal verte a mezőnyt így megnyerte a versenyt.

Bóka Bendegúz

-40 kg kemény küzdelmek után a bronzéremért harcolhatott, amit be is gyűjtött. Bóka még Diák "A" korú, így mindenképp remek eredmény a bronzérem a 2 évvel idősebb korosztályban. Ezen kívül Bóka Bendegúz megmérettette magát a Serdülő "B" Országos bajnokságon is ahol Bronzérmet sikerült megszereznie, ezután a saját korosztályában rendezett OB-n szintén harmadik helyezést ért el. Gunics Endre Indult még az Ifjusági "B" korosztályos Magyar bajnokságban is ahol a bronzéremig sikerült jutnia, ő is, ebben a korosztályban még csak látogató hiszen szintén idősebbekkel küzdött.

Balázs Nikoletta

-63 kg Ifjúsági versenyző a II. osztályú felnőtt Magyar bajnokságon begyűjtötte az aranyérmet, így ő is sikerrel zárta a 2012 évet. Balogh Kinga -52 kg aki szintén ifjúsági versenyző ugyanitt 3. helyen végzett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.