Sport

Kézilabda: legyőzte Skaliczkiékat a Pick Szeged II

Kézilabda: legyőzte Skaliczkiékat a Pick Szeged II

2012. november 7., szerda
Kézilabda: legyőzte Skaliczkiékat a Pick Szeged II

Újkígyóson aratott újabb győzelmével továbbra is tartja pozícióját a Pick Szeged II a férfi kézilabda NB II Délkeleti csoportjában.

Magabiztos félidei vezetés után háromgólos győzelmet aratott a magyar férfi kézilabda harmadosztályának regionális csoportjában szereplő Pick Szeged II.

Bárány Zsolt

tanítványai - közöttük az élvonalban és a Bajnokok Ligájában is szerephez jutó fiatal tehetségekkel - 30-27-re diadalmaskodtak Újkígyóson,

Skaliczki László

szülővárosában. A találkozó külön érdekessége volt emellett az is, hogy a mesteredző fia is pályára lépett a hazaiaknál. A csoport megyei rangadóján az FKSE-Algyő kétgólos győzelmet aratott a Makó felett (23-21), így 11 pontjával ugyancsak ott van az élbolyban a szintén 11 pontos Pick II és a Törökszentmiklós mögött a 3. helyen. A Maros-partiak a 7. pozícióból várhatják a következő fordulót. Fekete Bálinték legközelebb szombaton 18 órától játszanak, hazai pályán fogadják a Kiskunmajsát, míg a Makó az Újkígyóst, az Algyő vasárnap Püspökladányba látogat.

Férfi kézilabda NB II Délkeleti csoport 7. forduló:

Újkígyósi KC - Pick Szeged II 27-30 (13-17)

Újkígyós, 200 néző. Vezette: Erdélyi, Tóth E.

A szegedi gólszerzők:

Gazsó 6, Kardos 5, Fekete B. 4, Molnár B. 3, Felföldi 3, Zsadányi 3, Velky 2, Szélpál 2, Tóth B. 2.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.