Sport

Jégkorong: vasárnap verné a Debrecent a Volán

Jégkorong: vasárnap verné a Debrecent a Volán

2012. november 17., szombat
Jégkorong: vasárnap verné a Debrecent a Volán

Szokatlan, ám annál praktikusabb időben, vasárnap délben, 12.30-tól fogadja a szegedi műjégpályán a Tisza Volán-Szegedi Vízmű SC OB II-es jégkorongcsapata a Debreceni HK-t.

A két tiszántúli jégkorongcsapat összecsapásai igazi presztízscsatáknak számítanak már az OB II-ben, melyek látványos, nagy csatákat és színvonalas játékot hoznak. Várhatóan ez vasárnap 12.30-tól sem lesz másképp, s bizonnyal ismét sok száz drukker látogat ki a műjégpályára hangolni az esti Pick meccs előtt. Az elmúlt időszakban inkább a hajdúságiaknak állt a zászló, az elmúlt szezon négy meccséből háromszor ők diadalmaskodtak, de egyszer itthon a Volán is tudott győzni egy feledhetetlen találkozón,

Bereczki Gergő

utolsó másodpercekben, emberhátrányban szerzett góljával (5-4). Legutóbb, három hete szétlövéssel kapott csak ki

Kalocsa László

egysége a cívis városban (2-3 büntetőkkel), s következő bajnokijukon sem volt szerencséjük Dunaújvárosban, ahol hosszabbításban maradtak alul a MOL Ligás hokisokkal megerősített hazaiakkal szemben (5-6). A Duna-mentieknek akkor nem voltak létszámproblémáik, nem úgy mint egy héttel előtte Debrecenben, amikor 31:30-nál, 0-13-as állásnál fogytak el... A vasárnap déli jégkorongmatinéra ezúttal is ingyenes a belépés, a szervezők továbbra is ajándék forralt borral várják a hangulatos szórakozásra, jó szurkolásra vágyókat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.