Sport

Futsal: hozni kell a kötelezőt a MAFC ellen

Futsal: hozni kell a kötelezőt a MAFC ellen

2012. november 11., vasárnap
Futsal: hozni kell a kötelezőt a MAFC ellen

Hétfő este 19 órától ismét hazai pályán játszik az UTC Futsal Team együttese az NB I-ben. A Brinszky-csapat a MAFC gárdáját fogadja.

Önbizalommal telve várhatják a jelenleg sereghajtó műegyetemistákat az újszegediek: Trucz Zsolték a tabella élmezőnyében állnak - csak a 15. fordulóból előrehozott meccsét 10-ra megnyerő, 21 pontos Győr előzi meg őket -, míg a MAFC a Veszprém legutóbbi győzelme óta már az utolsó helyen áll. Ráadásul a komolyabb játékerőt képviselő szegedi alakulat parádés kupafiesztával hangolt hét közben a hétfői meccsre, Salgótarjánban 19-4-es győzelmet aratva biztosítva helyét a legjobb 8 között.

ONLINE

Hétfő este 19 órától percről-percre frissülő, szöveges online közvetítés formájában számolunk be az UTC Futsal Team - MAFC BME Docler Akadémia NB I-es futsalmérkőzésről. Tartsanak velünk, szurkoljunk együtt a szegediek sikeréért!

Az eredetileg az elmúlt szezon végén kiesett, majd több másodosztályú csapat NB I-től való visszalépése nyomán ismét élvonalbeli együttes az Aramis elleni "kötelező" vereséget (0-5) követően két döntetlennel vétette észre magát, előbb az újonc Veszprém (6-6), majd a Gödöllői Bikák Vasassal fuzionált egysége ellen (3-3), ezt követően pedig 6-4-re verték otthon a Cső-Montage együttesét. A sikerszéria itt ért véget, a gyengélkedő DEAC (2-7) és a csúcscsapat Rába ETO (0-8) simán, a szeszélyes Rubeola (5-6) és Berettyóújfalu (3-4) nyögvenyelősebben nyert ellenük. A MAFC legutóbb szabadnapos volt, emiatt is tudta megelőzni a Debrecenben első diadalát szerző Veszprém.

Brinszky Adrián

egysége szépen menetel második NB I-es szezonjában, az élvonal egyedüli veretlen csapataként. Várhatóan ez a remek sorozat nem a MAFC ellen fog megszakadni, a sereghajtó ellen hétfő este 19 órától kötelező a győzelem. Az elmúlt szezonban a két gárda összecsapása mindkétszer Tisza-parti győzelemmel zárult, itthon 10-1-re ütötték ki a fővárosiakat Tóth Attiláék, idegenben pedig 6-4-es UTC-siker született.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.