Sport

Bundabotrány: 33 manipulált meccs, 42 gyanúsított

Bundabotrány: 33 manipulált meccs, 42 gyanúsított

2012. november 21., szerda
Bundabotrány: 33 manipulált meccs, 42 gyanúsított

Január közepéig hosszabbították meg annak a nemzetközi nyomozócsoportnak a mandátumát, amely a világ számos országát érintő fogadási csalások magyar szálát is vizsgálja; az ügyben Magyarországon eljáró Központi Nyomozó Főügyészség a rendelkezésre álló adatok alapján a "magyar szál" nyomozását akkor le is zárja - írta szerdai számában a Népszabadság ügyészségi forrásokra hivatkozva.

A lap azt közölte: várhatóan valamennyi, összesen 42 gyanúsított ellen vádat emelnek. Ők az ügyészség adatai szerint alkalmanként és fejenként jellemzően pár ezer euróért 33 mérkőzést manipuláltak kisebb-nagyobb mértékben Magyarországon. A Népszabadság információi szerint vannak köztük olyanok is, akik azért csaltak, mert fogadtak arra a mérkőzésre, amelyen maguk is pályára léptek. Ők így, egyetlen fogadással, akár több tízezer eurót is nyerhettek. Az ügyben játékosok, bírók vannak a gyanúsítottak között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.