Sport

Vízilabda: moszkvai vizeken a szegedi lányok

Vízilabda: moszkvai vizeken a szegedi lányok

2012. október 17., szerda
Vízilabda: moszkvai vizeken a szegedi lányok

Bár a bajnokság küzdelmei tovább zajlanak szerdán, a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem női vízilabdacsapata szünetét távoli vizeken tölti.

A Dunaújváros elleni mérkőzést előrehozva, a Héraklész elleni bajnokit pedig október 31-re halasztva, lehetősége nyílt az élvonalbeli szegedi vízilabdás lányoknak, hogy viszonozzák a III. Taylor&Nash Kupán részt vett orosz Izmailovo Moszkva látogatását. Ennek jegyében kelt útra oroszországi túrájára

Lakó Gábor

fiatal alakulata kedden, hogy egészen vasárnapig a moszkvaiak vendégszeretetét élvezze egy felkészülési torna keretében. A négy napos meccskavalkád alatt olyan csapatokkal mérkőznek majd meg Lengyel Dominikáék, mint a házigazda Izmailovo, a Diana és egy Moszkva-válogatott. A négy nap alatt a Tisza-parti alakulatnak természetesen nem csak az orosz vízzel és vízilabdával lesz lehetősége megismerkedni, hiszen Moszkvában meglepetésekkel is várják a magyar lányokat.

A moszkvai női vízilabda torna programja:

Október 18., 11.30:

Izmailovo - Diana;

12.30:

Ünnepélyes megnyitó;

13.00:

Szeged - Moszkva

Október 19., 11.30:

Izmailovo - Szeged;

12.45:

Diana - Moszkva

Október 20., 11.30:

Diana - Szeged;

12.45:

Izmailovo - Moszkva;

14.00:

Záróünnepség;

18.00:

Levezető edzés csapatonként

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.