Sport

Nekünk 8! - online sport a SZEGEDma.hu-n péntektől hétfőig

Nekünk 8! - online sport a SZEGEDma.hu-n péntektől hétfőig

2012. október 12., péntek
Nekünk 8! - online sport a SZEGEDma.hu-n péntektől hétfőig

A péntektől hétfőig tartó hosszú sporthétvégén ezúttal is mindenütt ott leszünk, ahol a legkiélezettebb küzdelmek zajlanak. Négy nap alatt 8 közvetítéssel jelentkezünk.

Labdarúgás, vízilabda, kosárlabda, kézilabda, futsal - öt sportág eseményeiről jelentkezünk a péntektől hétfőig tartó négy nap alatt. Már

péntek délután

belevágunk, csakúgy mint múlt héten, ezúttal is a Szeged 2011 mérkőzésével kezdünk, méghozzá igazi rangadóval, hiszen a SZVSE-stadionba a Békéscsaba érkezik a

15 órakor

kezdődő találkozóra.

Szombaton

aztán reggeltől estig megállás nélkül pattog a labda szárazon és vízen. Előbb vízen, hiszen szombat délelőtt

11 órakor

elkezdi a bajnoki küzdelmeket az A-Híd Szeged VE, az OSC ellen parádés meccsre számíthatunk. Délután

14.30-kor

Algyőről jelentkezünk, ahol a helyi klub legjobb labdarúgói az FK 1899 Szegedet fogadják a labdarúgó megyei első osztályban.

18 órakor

pedig az ország túlfeléről jelentkezünk, ahol a Szedeák a SZOVA-Trend Optika Szombathely vendégeként lép pályára.

Vasárnap

Kiskundorozsmán lép pályára a Tápé a megyeegyben

14.30-tól

- mi is ott leszünk!

15 órakor

a Tisza Volán Kecskeméten vendégszerepel, mi sem hiányozhatunk!

16 órakor

pedig a hétvége legjobban várt sporteseménye következik: a Pick Szeged a Bajnokok Ligájában fogadja a német bajnok Füchse Berlint az újszegedi sportcsarnokban - természetesen ezt a derbit is élőben közvetítjük. Hétfő este zárjuk a maratont rövid időre. Este 19 órakor az UTC futsalosai a magyar kupa küzdelmeiben mérkőznek meg a Rubeola FC Csömör patinás egységével szintén az újszegedi sportszentélyben. Tartsanak velünk ezen a hétvégén is, hogy ne maradjanak le a megye és a város legfontosabb sporteseményeiről!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.