Sport

Labdarúgás: drámai csatában veszítettek a szentmihályiak

Labdarúgás: drámai csatában veszítettek a szentmihályiak

2012. október 15., hétfő
Labdarúgás: drámai csatában veszítettek a szentmihályiak

Balotaszálláson potyogtak a gólok, a fordulatos csatából a hazaiak jöttek ki jobban a dicséretesen harcoló szentmihályi legénységgel szemben a megye III-as találkozón.

Szép arcát mutatta szombaton a labdarúgás. Kis pálya (90x45), de remek gyepszőnyeg fogadta Balotaszálláson a hazai együttest és a vendég Szentmihályt a megyei III. osztály Homokháti csoport 9. fordulójának összecsapásán. A modern öltözőépület pálya felőli oldalán zsúfolásig megtelt 200 fős lelátó várta a csapatokat. A balotaiak és a szentmihályiak remek mérkőzéssel szórakoztatták a publikumot. Az első félidő a hazaiaké volt, több bonyodalmat okozva a vendégkapu előtt, melyek hárításához a hősies védekezés mellett némi szerencse is kellett. Szólnunk kell

Szalma István

két nagy helyzetéről, melyek megtörték a hazai esélyeket. A második etap a vendég sárga-pirosaké volt, és ilyen szép sport a futball, ekkor léptek meg kétszer is a balotaiak. A szentmihályiaknak azonban mindkétszer sikerült egyenlíteni, másodszorra a 87. percben

Rupp Attila

szokásos, nyugodt büntető-végrehajtásával. A mérkőzés slusszpoénját a hazai

Mozgai Lajos

szolgáltatta, aki a lefújás előtti utolsó támadásából megszerezte a győztes gólt (4-3).

A megyei III. osztály Homokháti csoport 9. fordulójában:

Balotaszállás – St. Mihály FC 4-3 (0-0).

Balotaszállás, 200 néző, vezette: Kádár Németh Zoltán (Cser Tibor, Szilágyi József).

Balotaszállás:

Orbán I. - Berta Cs., Csordás G., Nádasdi D., Berta I., Oláh M., Mozgai L., Balázs-Piri B., Csernák R., Konkoly A. (Szabó A.), Schveitzer M.

St. Mihály FC:

Kelemen Zs. – Ábrahám M., Burzon M., Sándor Cs. (Rupp A.), Tóth G. (Becsei G.), Baján Z., Tóth Z.8 (Bányik F.), Kaszab Zs., Szalma I., Tóth Z.9 (Rumpf T.), Nagypál Z. (Nagy A.)

Gólszerzők:

Csernák R. 2 (54', 78'), Konkoly A. (50'), Mozgai L. (90'), illetve Tóth Z.9 (60'), Szalma I. (72'), Rupp A. (87')

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.